Надя Дорофєєва показала, як виховує дітей свого чоловіка від попереднього шлюбу: Кацуріни у надійних руках

Відома українська співачка Надя Дорофєєва останнім часом нерідко залишається разом із дітьми свого новоспеченого чоловіка від попереднього шлюбу.

Надя Дорофєєва, відома українська співачка, активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. На своїй сторінці зірка часто показує, як минають її дні. Крім того, знаменитість нерідко ділиться зі своїми шанувальниками цікавими подробицями сімейного життя. У шлюбі з Михайлом Кацуріним артистка стала мамою – у чоловіка зірки є діти від колишньої дружини.

Дорофєєва з дітьми Кацуріна

На сторінці чоловіка Наді Дорофєєвої Міші Кацуріна з’явилась світлина, яку найімовірніше зробила артистка. Зірка показала, як долучається до процесу виховання дітей свого обранця. Так, київський ресторатор придбав для своїх сина та доньки книгу “Містер Подушка”. Кацурін вирішив самостійно прочитати казку дітям, а його дружина Надя Дорофєєва тим часом підтримувала коханого.

Надя Дорофєєва показала, як вони з чоловіком проводять час із його дітьми від колишньої
Надя Дорофєєва показала, як вони з чоловіком проводять час із його дітьми від колишньої

Нагадаємо, що відома українська співачка лише влітку цьогоріч погодилась вийти заміж за свого бойфренда. Зіркова пара вже давно була знайома – до розлучення зі своїми колишніми партнерами знаменитості дружили сім’ями. Навесні торік Дорофєєва та Кацурін почали будувати таємні стосунки. Згодом шанувальники дізнались про роман.

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін відгуляли весілля на початку літа цього року
Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін відгуляли весілля на початку літа цього року

Хвиля критики змінилась на шквал привітань, коли фанати відомої української співачки дізнались, що між нею та її бойфрендом Михайлом Кацуріним усе серйозно. Щоправда, чимало користувачів мережі й досі сумніваються в тому, що новоспечений шлюб закоханих протримається довго. Хай там як, але цього літа зіркова пара відгуляла таємне весілля. Лише через місяць після церемонії одруження стало відомо, що артистка та ресторатор тепер перебувають в офіційному шлюбі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини