Лідер гурту “СКАЙ” Олег Собчук розлучається з дружиною, яка розповіла про складні стосунки: не купив їй авто

2023-й рік багатий на розлучення і ряди одинаків поповнив лідер гурту "СКАЙ" Олег Собчук. Його дружина не лишилася осторонь медійної уваги та дала зрозуміти, що не так було у стосунках.

Один із відомих українських музикантів та лідер гурту “СКАЙ”, Олег Собчук, став у центрі уваги через несподіване розлучення з дружиною Марією. Після більше ніж двадцяти років шлюбу, пара вирішила розійтися, але справжній поворот відбувся, коли обраниця зірки вирішила розповісти про труднощі, які вона пережила протягом цього часу.

Кохана популярного чоловіка зробила непрості заяви про токсичність їхніх стосунків. У мережі вона зізналася, що весь цей час, незважаючи на зовнішню ідилію, вона перебувала в оточенні токсичних стосунків. Це виявилося причиною їхнього розлучення.

“20 років стажу моїх токсичних стосунків. Дякую менталочці, що вона в мене така сильна”, — розповіла Марія в Інстаграмі, додавши: “На жаль це зараз проектується на дітей”

Лідер гурту СКАЙ Олег Собчук розлучається після 20 років шлюбу

Додатковою деталлю, яка може ошелешити виявилося листування між Олегом та дружиною. В повідомленнях, які Марія оприлюднила, видно, які слова стосовно неї вживає обранець, який навіть загрожує вилучити квартиру та пояснює жінці, чому не купляв їй авто.

Лідер гурту СКАЙ Олег Собчук розлучається після 20 років шлюбу

Свого коханого вона прямо називає аб’юзером, зазначаючи, що почувається щасливою після всього та дуже пишається собою. Далі пані Собчук опублікувала свій портрет, зазначивши, що зараз намагається прийти до себе.

А ось у коментарях під публікаціями популярної білявки ширяться різні думки прихильників. Підписники висловлюються:

  • “Це не токсичні стосунки, кажу як жінка. ви просто один одному набридли. і де він вам погрожує, видно що він хоче скоріше закінчити всі з вами справи”
  • “Тримайтеся, розлучення це завжди тяжко, але рада, що ви вирвалися з токсичних стосунків!”

Сам же музикант поки не коментує розлучення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини