Переможець “Холостячки” з Ксенією Мішиною Олександр Еллерт знайшов нове кохання: “Я, до речі, закохався”

Олександр Еллерт після скандального та раптового розлучення з Ксенією Мішиною довго не міг знати собі пару. Днями комік розповів, що закохався.

Переможець “Холостячки” з Ксенією Мішиною комік Олександр Еллерт розповів, що знайшов нове кохання. Чоловік і без того має дуже насичені колишні стосунки зі своїми обраницями, про які не дуже охоче розповідає. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала всі подробиці особистого життя Олександра.

Свою першу дружину він зустрів в 2007 році. 2 роки стосунків, в яких народилася донька Еля, закінчилися раптово і дуже швидко. Зараз дівчинці 15 років і вона страшенно обожнює свого батька. Після розлучення з першою дружиною чоловік вдруге одружився в 2014 році, але цей шлюб також закінчився крахом.

Олександр Еллерт з Ксенією Мішиною
Олександр Еллерт з Ксенією Мішиною

Колишні коханці зрозуміли, що їм не вдається побудувати щасливі та здорові стосунки, тому вони прийняли рішення розлучитися. Втретє Еллерт вирішив спробувати свою удачу на реаліті-шоу про кохання “Холостячка” з Ксенією Мішиною і зміг отримати там перемогу. Після закічення проєкту пара жила як у казці, але вона дуже швидко та раптово закінчилася через кілька місяців. Про це повідомила сама Ксенія Мішина на своїй офіційній сторінці у соціальних мережах.

Днями чоловік заінтригував своїх прихильників новиною про те, що в нього зʼявилася нова дівчина. Чоловік в інстаграмі опублікував віконце для опитувань і поцікавився у прихильників як вони та що в них нового. Натомість, вирішив розповісти про те, що закохався, але більш детальних коментарів комік не дав. Олександр пообіцяв розповісти про все трішки пізніше, тому потрібно набратися терпіння.

“Я, наприклад, закохався. Все розповім пізніше”, – написав Еллерт.

Олександр Еллерт розповів, що закохався
Олександр Еллерт розповів, що закохався

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини