Павлік, Полякова, Остапчук і не тільки: українські зірки, які мають значну різницю у віці зі своїми коханими

Не дарма кажуть, що справжня любов не знає меж і перепон. Дивіться добірку українських зірок, які щасливі, не дивлячись на велику різницю у віці.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова – 28 років

Відомий український співак Віктор Павлік на 28 років старший за свою дружину, яка в його житті вже четверта. Блогерка та засновниця бренду дитячого одягу Катерина Репяхова з дитинства була фанаткою виконавця, але тоді навіть і уявити не могла, що їх долі перетнуться. Тепер подружжя виховує маленького сина Михасика, живе щасливо і зовсім не звертає уваги на слова недоброзичливців.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Оля Полякова та Вадим Буряковський – 15 років

“Королева ночі” та відома українська співачка Оля Полякова вже більше 20 років щаслива у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським, який старший за неї на 16 років. Виконавиця раніше розповідала про те, що багато людей з її оточення не вірили в щирість їхніх стосунків та намагалися відговорити Вадима будувати майбутнє з Ольгою. Та в них нічого не вийшло. Пара щаслива і виховує двох доньок – Марію та Алісу.

Оля Полякова та Вадим Буряковський
Оля Полякова та Вадим Буряковський

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська – 15 років

Журналістка Катерина Полтавська молодша за телеведучого Володимира Остапчука на 15 років. Дівчина зізнавалась, що Остапчук став її першим чоловіком, а до нього вона ні з ким навіть не цілувалась.

Володимир же хвилювався, що ці стосунки будуть “батько-дитина”, та Катерина виявилась дуже мудрою, не дивлячись на юний вік.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

Юлія Думанська і Григорій Козловський – 20 років

Співачка Юлія Думанська щаслива у шлюбі з львіським бізнесменом Григорієм Козловським, який старший за неї на 20 років. У пари народилася донька Діана, а пізніше син, якого назвали Яремою.

Популярне

Подібні новини