“Я радий, що ми перетнули межу”: Ярославський вперше прокоментував стосунки з Мартиновською з “МастерШефу”

Відомий український кулінар і зірка "МастерШефу" Володимир Ярославський висловився про романтичні стосунки зі своєю колегою Ольгою Мартиновською.

Володимир Ярославський, відомий український кулінар й один із найвідоміших зірок “МастерШефу”, чесно прокоментував, як ставиться та що думає про свою колегу Ольгу Мартиновську. Знаменитість зазначив, що він і дійсно має з нею близькі стосунки, вони можуть спати в одному ліжку та навіть цілують одне одного. Втім, додав ресторатор, вони не переходять межу та не вступають у стосунки.

Ярославський про стосунки з Мартиновською

У новому інтерв’ю для Раміни Есхакзай знаменитий кулінар висловився про свої стосунки з Ольгою Мартиновською. Зірковий дует познайомився та зблизився під час знімань кулінарного проєкту “МастерШеф”. Так, Володимир Ярославський називає колегу своєю дуже класною подругою, але виключає ймовірність початку стосунків із нею. На думку знаменитості, це буде зайвим кроком, який зіпсує все, що між ними є.

Володимир Ярославський чесно прокоментував стосунки зі своєю колегою Мартиновською
Володимир Ярославський чесно прокоментував стосунки зі своєю колегою Мартиновською

Володимир Ярославський також зізнався журналістці, що він впевнений – його дружба з Мартиновською триватиме все життя, адже вони зуміли перетнути межу та довести одне одному, що вони хороші друзі. Чоловік навів приклад, зазначивши, що раніше у нього таке вже ставалось.

“Я дуже щасливий, що ми перетнули межу, щоб не залізти у ліжко разом. У мене так стається, що ті люди, з якими зміг зберегти дружні стосунки, по життю мої найкращі друзі”, – зізнався у коментарі знаменитий кулінар Ярославський.

Володимир Ярославський зізнався Раміні, як ставиться до Ольги Мартиновської з МастерШефу
Володимир Ярославський зізнався Раміні, як ставиться до Ольги Мартиновської з МастерШефу

Знаменитий кулінар також пригадав, що раніше на роботі він познайомився з дівчиною, яка врешті стала його коханою. Втім, розповів Ярославський, в один момент все пішло шкереберть, і вони розійшлись на не дуже гарній ноті. Тоді кулінар вирішив для себе, що більше не буде заводити стосунки на роботі. А ось Мартиновська для чоловіка – хороша подруга та надійна колега.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини