Хронологія розлучення: що відбулось між Муратом Налчаджиоглу і Лілією Реус. Всі подробиці сімейного скандалу

У червні цього року відомий бізнесмен Мурат Налчаджиоглу одружився з Лілією Реус. Не встигли закохані відзначити першу річницю, як мережею поповзли чутки про їхнє розлучення.

Мурат Налчаджиоглу, відомий бізнесмен турецького походження, після розлучення з Ані Лорак не втратив популярності, яку йому приніс шлюб зі співачкою. Навіть через багато років шанувальники продовжують стежити за чоловіком і цікавляться подробицями його особистого життя. Так, наприклад, останнім часом особливо обговорюваною темою стала тема його розлучення з Лілією Реус.

Налчаджиоглу та Лілія Реус – розлучення

Не так давно у мережі почали гуляти чутки про те, що відомий бізнесмен Мурат Налчаджиоглу розлучився зі своєю новоспеченою дружиною Лілією Реус. Виникли такі чутки не просто так. Причиною для поширення поголосу став той факт, що зіркова пара не просто почала проводити разом набагато менше часу, а буквально забула одне про одного. Крім того, закохані видалили всі спільні фотографії з особистих сторінок у соціальній мережі – лише Налчаджиоглу залишив весільні кадри, прибравши інші.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус одружились на початку літа цього року
Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус одружились на початку літа цього року

Користувачі мережі почали неабияк перейматись через таку несподівану активність зіркової пари. Так, шанувальники ставили запитання про те, що сталось між Реус і Налчаджиоглу, намагаючись докопатись до правди. Втім, знаменитості лише інтригували неоднозначними висловлюваннями. Так, наприклад, дружина підприємця зауважила, що переживає трансформаційний для своєї особистості період, а її чоловік і взагалі заявив, що піде з мережі.

У мережі почали ширитись чутки про розлучення Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус
У мережі почали ширитись чутки про розлучення Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус

Мурата Налчаджиоглу настільки зачепили нетактовні запитання шанувальників про його особисте життя, що він зізнався, що замислився про те, аби піти з соціальної мережі та відпочити від Інтернету. Втім, наразі знаменитість і досі ділиться новими фотографіями та цікавими розповідями, щоправда, жодні з них не стосуються його особистого життя та стосунків із дружиною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини