Поцілунок видав усю правду: Ольга Мартиновська та Ярославський з “МастерШефу” оголосили про свої стосунки

Відомі українські кулінари та колеги по шоу "МастерШеф" довго приховували свої реальні почуття. Нещодавно знаменитості розкрили, що думають одне про одного.

Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська довго інтригували своїх шанувальників. Зіркам популярного кулінарного шоу “МастерШеф” протягом років приписували таємний роман, хоча вони постійно казали, що їх не пов’язує нічого, крім дружби та роботи. Втім, нещодавно знаменитості поцілувались, а ніжний прояв почуттів потрапив на камеру. Віднині у користувачів мережі з’явилось ще більше запитань.

Мартиновська та Ярославський поцілувались

На особистій сторінці відомої української кулінарки Ольги Мартиновської нещодавно з’явилось святкове відео. Знаменитість продемонструвала, як вони з колегою Володимиром Ярославським знімаються у новорічній фотосесії. Зірковий дует позував перед ялинкою, а на самому початку відео можна було побачити, як кулінар ніжно цілує свою подругу з шоу “МастерШеф” – вона при цьому щиро та задоволено усміхається.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський поцілувались на камеру
Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський поцілувались на камеру

Втім, у нещодавньому інтерв’ю для Раміни Есхакзай знаменитий український кулінар зізнався, що для нього поцілунки навіть із друзями не несуть романтичного підтексту. Володимир Ярославський зізнався, що його дружба з Ольгою Мартиновською настільки міцна, що вони можуть спати в одному ліжку під час подорожей, а також – цілуватись. Проте, додав знаменитість, у цих діях немає абсолютно ніякого підтексту.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський поцілувались на камеру
Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський поцілувались на камеру

Ольгу Мартиновську знаменитий кулінар у коментарі для Раміни Есхакзай назвав своєю хорошою подругою та зазначив, що вони давно перейшли межу. Мова йде про те, що зірковий дует давно визначився – вони одне для одного лише друзі та нічого більшого. Відтак, між кулінарами нічого немає.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини