Дружина Тимура Мірошниченка Інна похизувалася коштовними подарунками від коханого: “Миколайчик завітав”

Дружина Тимура Мірошниченка похизувалася дорогим подарунком, який вона отримала на День святого Миколая. Сьогодні таку розкіш може собі дозволити не кожен.

Навіть дорослі отримують подарунки на День святого Миколая та Інна Мірошниченко – не виняток. Жінка показала у соціальних мережах подарунок, який їй подарував її коханий чоловік Тимур. На фото можна побачити новенький телефон Iphone, про який мріє дуже багато дівчат.

“Миколайчик завітав трохи раніше. Дякую, найкращий”, – віддячила Інна своєму коханому.

Подарунок Тимура Мірошниченка для дружини
Подарунок Тимура Мірошниченка для дружини

В наступному сторіс зʼявилася донька подружжя, яка хитро посміхається. Інна написала, що її попередній телефон точно не пропаде. Схоже, маленька принцеса поклала на нього око і хотіла б, щоб їй дістався попередній телефон матусі. Зараз родина активно готується до новорічних свят і вже встигли прикрасити ялинку.

Донька Тимура та Інни Мірошниченків Мія
Донька Тимура та Інни Мірошниченків Мія

Названий син подружжя Марсель робив це вперше у своєму житті і, як кажуть батьки, йому це дуже сильно сподобалося. Тимур каже, що це було дуже ризиковано, оскільки хлопчик приймає участь у такому процесі вперше і ніхто не знає, чого можна очікувати, але все пройшло краще, ніж просто ідеально. Марсель зрадів, що в нього є можливість нарядити свою власну ялинку з батьками, які його люблять, поважають та цінують.

Користувачі Мережі були розчулені цим дійством і неабияк пораділи за маленького хлопчика. Прихильники кажуть, що не можуть навіть уявити, які емоції та враження відчував Марсель у той момент і дуже хотілося б, щоб кожна дитина, в якої немає батьків змогла відчути радощі різдвяних свят у колі люблячої родини.

“Не уявляю враження Марселя, адже це його перше Різдво, Новий рік у родині. І ялинка, яку можна завалити і тобі нічого не буде”, – написала одна з прихильниць.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини