“Не все так гладко”: досвідчена ворожка розповіла, що відбувається у стосунках Потапа і Насті Каменських

Шлюб Потапа і Насті Каменських в 2019 році став справжньою несподіванкою для прихильників їхнього дуету, але зараз в Мережі все частіше говорять про їхнє розлучення.

В Мережі все частіше обговорюють стосунки Потапа і Насті Каменських. Користувачі переконані, що кохання в пари вже давно немає і вони продовжують грати на публіку роль щасливого подружжя. Тепер за справу вирішила взятися ворожка та відьма Марія Тиха. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що експертка дізналася про стосунки відомої пари з карт Таро.

Як каже Марія, зараз у цих стосунках зовсім немає кохання. На її думку, вони вже не кохають один одного і грають свої ролі, щоб не робити галасу і не привертати до себе ще більшої уваги. Ворожка переконана, що стосунки пари вже повністю зруйновані, але вони ще можуть їх відновити, якщо будуть разом над ними працювати, збираючи камінь за каменем.

“Не все так гдалко. У них постійні гойдалки: то сходяться, то розходяться і так все по колу. Їхні стосунки більше як звичка, а по почуттях я вже нічого не відчуваю”, – каже Марія.

Ворожка розповіла про шлюб Потапа і Насті Каменських
Ворожка розповіла про шлюб Потапа і Насті Каменських

Хоч Потап і Настя намагаються спростувати чутки про розлучення, але прихильники кажуть, що в них і справді не все добре. Пара все рідше зʼявляється на публіці разом, майже не публікують спільних фото і не розповідають один про одного у соціальних мережах. Потап займається власними справами, а Настя – активно підкорює іспанських слухачів своїми новими піснями саме іспанською мовою.

Під сумнів ці стосунки ставить також те, що в пари досі немає дітей, хоча Каменських говорила, що готова стати матірʼю і мріє про велику і щасливу родину. Схоже, Потап не той, з ким ця родина буде створюватись, але про розлучення зірки поки мовчать.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини