Відійшла від бізнесу, бо українка: Віра Брежнєва втратила свій модний бутік, який відкрила в росії

З початком повномасштабного вторгнення Віра Брежнєва висловила свою позицію на підтримку України, але раніше вона була власницею російського бізнесу.

Відома українська співачка Віра Брежнєва зараз активно підтримує Україну і починає співати пісні українською мовою, але мало хто знає, що у 2017 році зірка відкрила модний бутік в одному з російських міст спільно з дизайнеркою та стилісткою Ханною Хмелевою. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала всі подробиці цієї справи.

За словами російських засобів масової інформації, бізнес першою покинула саме російська стилістка, оскільки Віра перестала сплачувати податки за бутік і не робила це цілих півтора року. Це очевидно, зважаючи на те, що артистка знаходиться на території України і висловила свою чітку позицію з цього приводу. Що буде далі з цим бутіком та чи продовжує він належати Брежнєвій – поки залишається невідомим, але Віра не планує мати нічого спільного з російським бізнесом.

Віра Брежнєва лишилася свого бізнесу в росії
Віра Брежнєва лишилася свого бізнесу в росії

Зовсім нещодавно артистка оголосила про розлучення зі своїм вже екс-чоловіком Костянтином Меладзе, з яким вона закрутила роман будучи звичайною учасницею гурту “ВіаГра”, але з початком повномасштабного вторгнення продовжувати стосунки стало неможливо.

Відомо, що чоловік вже закрутив роман з новою молодою учасницею того ж гурту, якій 22 роки. Раніше ворожка Марія Тиха розповіла про те, що Віра не дуже переймається з цього приводу, оскільки її серце вже зайняте іншим чоловіком, з яким вона точно буде щаслива, але сама співачка про свої нові стосунки або симпатію до когось не розповідала. Є всі шанси думати, що зовсім скоро прихильники дізнаються про новий союз в українському шоу-бізнесі, який точно здивує кожного.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини