Надя Дорофєєва розповіла, чи має контакт із Володимиром Дантесом: старі почуття не зникають?

Українська співачка, Надя Дорофєєва, випустила новий хіт під назвою "Хай пишуть". Під час прем'єри пісні дівчині поставили незручне запитання стосовно колишнього чоловіка Дантеса.

Українська співачка Надя Дорофєєва знову вражає своїми творчими новинами. Сьогодні, у програмі “Сніданок з 1+1”, артистка представила свою останню композицію “Хай пишуть”. Але це не просто пісня – це музична відповідь усім хейтерам, які залізають у соцмережі з негативними коментарями.

Свіжий трек Дорофєєвої, створений у співпраці з чоловіком Мішею Кацуріним та продюсером Іваном Клименком, вже зараз збирає позитивні відгуки від шанувальників. Це своєрідний гімн для тих, хто стикається з хейтерськими атаками в інтернеті.

Сама співачка розповіла, що інспірацію для створення пісні вона знаходила в негативних коментарях та статтях, які пишуть про неї.

Співачка зазначила, що вважає цю тему тригерною для усього соціуму і неймовірно актуальною на сьогоднішній день.

У відповіді на запитання про те, що для неї означає хейт, Дорофєєва висловила свою позицію.

Співачка сказала, що вважає хейтом побажання смерті. А от стосовно конструктивної критики – вона із цікавістю читає такі коментарі. Також вона згадала про хейт, який впливає на дітей, робить психологічні травми.

Дорофєєва також висловила своє співчуття в адресу свого експродюсера, репера Потапа, який останнім часом став об’єктом агресивних коментарів.

Вона зазначила, що, на її думку, зараз хейтять усіх. Тож їй завжди неприємно і боляче, коли кому важко сприймати таку реакцію аудиторії.

Надя Дорофєєва показала відпочинок з Кацуріним в Карпатах
Надя Дорофєєва записала хіт із своїм чоловіком Мішею Кацуріним 

Надя Дорофєєва також розкрила, що наразі вона не спілкується зі своїм ексчоловіком, шоуменом Володимиром Дантесом. Усе це відбулося під час ефіру, де артистка ділиться своїми враженнями та музичними новинами з глядачами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини