Ірма Вітовська вперше зізналася, що є родичкою Тіни Кароль та розповіла про стосунки: “Мали певні зустрічі”

Виявляється, у Тіни Кароль багата на родичів сім'я і не простих, а знаменитих! Акторка Ірма Вітовська вперше розповіла, як породичалася з поп-дівою та у яких вони стосунках.

Український шоу-бізнес завжди є полем для найрізноманітніших чуток і гіпотез. І, нарешті, вирішено одне із загадкових питань — чи має Ірма Вітовська, талановита акторка, родинні зв’язки з видатною українською співачкою Тіною Кароль.

Ірма Вітовська розповіла про роль, на яку б вона більше не погодилася
Ірма Вітовська розповіла, як стала родичкою Тіни Кароль

Вже давно подейкували, що знаменитості породичалися дуже цікавим чином, і ось, Аліна Доротюк, відома своєю майстерністю випитати найпотаємніше, в інтерв’ю, розговорила зірку. Актриса дала ствердну відповідь на питання про сімейні взаємини. Виявляється селебріті є своячкою поп-діви, оскільки її сестра вийшла заміж за брата співачки.

Однак, чи можна очікувати частого спілкування та родинних обіймів в цій шанованій сім’ї? За словами Вітовської, знаменитості рідко мають можливість насолоджуватися домашніми моментами через загальний брак часу. Втім, акторка ставиться до цього із розумінням, адже що вона, що співачка — обидві мають колосальний обсяг роботи на сцені.

“Так, ми мали певні сімейні зустрічі, коли були сімейні свята. Але це дуже рідко”, — розповіла Ірма.

Ось так, за її словами можна зрозуміти, що життя в зірковому світі, наповненому концертами, зйомками та іншими творчими заходами, робить зустрічі родичів великим викликом.

Цікаво, що сама Тіна Кароль останнім часом взагалі не згадує про свого брата, хоча раніше й вітала його зі святами публічно та показувала фото з племінницею. Що сталося у стосунках цієї родини, невже кар’єра все ж таки змусила поп-діву відмовитися від простих домашніх радощів? Будемо спостерігати за ситуацією у житті селебрітіз.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини