Трінчер, Дорофєєва, Каменських, Винник та інші: які хвороби лікують відомі українські знаменитості

Зірки - такі ж звичайні люди, як і кожен з нас. А значить так само мають проблеми та хворіють. Знаменитості не завжди самі озвучують свої діагнози, втім приховувати це також досить складно.

Настя Каменських

Відома українська співачка в березні 2023 року ошелешила прихильників, коли розповіла про те, що лікарі діагностували у неї новоутворення в голосових зв’язках і їй потрібне термінове лікування. Також вона зізнавалася, що страждає на панічні атаки, які з’явилися ще в період епідемії коронавірусу.

Настя Каменських
Настя Каменських

Андрій Данилко

Відомий артист і шоумен Андрій Данилко має порушення циркадних ритмів, через що має сильні проблеми зі сном. Артист лікувався та відпочивав у санаторіях, що позитивно вплинуло на його здоров’я і покращило сон.

Катерина Тишкевич

Відома українська акторка Катерина Тишкевич більше 8 років страждає на загадкову хворобу, яка проявляється в дуже сильних головних болях. Зірка пробувала різні методи лікування, та поки що жоден з них не дав довготривалого результату.

Надя Дорофєєва

Надія Дорофєєва зізнавалась, що в неї проблемна шкіра та акне, тож їй дуже ретельно треба слідкувати за своїм раціоном і доглядом за шкірою.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Олена Кравець

Відома українська телеведуча та зірка “Вечірнього кварталу” Олена Кравець розповідала, що страждає від кропив’янки, які ймовірно викликає стрес.

Олег Винник

З початку війни співак Олег Винник зник з “радарів” фанів. Пізніше стало відомо, що він ще до вторгнення виїхав за кордон на лікування. В мережі багато здогадок щодо хвороби артиста, в тому числі деякі люди вважають, що у Винника онкологічне захворювання. Сам  виконавець підтверджує слова про проблеми зі здоров’ям, втім досі не озвучив свій діагноз.

Олег Винник
Олег Винник

Анна Трінчер

Співачка страждає на періодичні, проте сильні панічні атаки. В своєму мікроблозі зірка розповідала, що найжахливіший епізод трапився під час поїздки за кордон на поїзді. Анну трусило, вона навіть почала заїкатися. Панічна атака тривала півтори години. Впоратися з непростим станом допоміг провідник потяга та подруга, яка весь цей час була на зв’язку із зіркою.

Олександр Волошин

Екс-чоловік Анни Трінчер має цілий “букет” хвороб, а саме діагностовану депресію з обсесивним розладом, а також аутоімунний тиреоїдит, який є невиліковним.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини