Єфросиніна не любить Остапчука, Зібров – Винника, а Козловський – Кондратюка: зіркові скандали 2023 року

Цей рік видався напруженим і сповненим скандалів. Пригадуємо найгучніші скандали, головними героями яких стали українські зірки – серед них і Зібров, і багато інших.

У суворому світі шоубізнесу ніяк не обійтись без скандалів і публічних сварок. Розповідаємо про зірок, які цьогоріч посварились між собою або стали “головними героями” гучних історій.

Єфросиніна та Остапчук

Нещодавно відома українська ведуча Маша Єфросиніна заявила, що ніколи в житті не вийде на одну сцену зі своїм колегою Володимиром Остапчуком. Зірка не стала пояснювати причин, але повідомила представникам зіркової агенції “Дядя Жора”, що їй навіть не потрібно пропонувати виступ разом із шоуменом.

Винник і Зібров

Гучні зіркові скандали 2023 року
Гучні зіркові скандали 2023 року

У студії шоу “Пекельні борошна” з Євгеном Клопотенком відомий український артист Павло Зібров висловився про Олега Винника та Влада Яму, які у часи повномасштабної війни перебувають за кордоном. Знаменитість зазначив, що не може їх засуджувати, втім він розуміє, чому люди активно критикують артистів. Зібров також зауважив, що переїхати жити за кордон зірки могли, злякавшись воєнних дій.

Козловський і Кондратюк

Скандал між Ігорем Кондратюком і Віталієм Козловським не вщухає вже близько 10 років. Раніше зірки співпрацювали, втім після розірвання контракту почали судитись через борг співака. Так, нещодавно скандал спалахнув із новою силою, коли з’ясувалось, що Козловський виплачує експродюсеру борг зі своєї зарплати військового.

Іво Бобул

Навесні цього року у мережі спалахнув серйозний скандал за участі Іво Бобула. Під час інтерв’ю з журналісткою Еммою Антонюк знаменитість зробив заяви щодо меркантильності сучасних жінок, які, за словами артиста, живуть лише для себе. Коли інтерв’юерка почала сперечатись із гостем, він зазначив, що більше не бажає продовжувати розмову.

Юрій Горбунов

Гучні зіркові скандали 2023 року
Гучні зіркові скандали 2023 року

Відомий український ведучий та чоловік Катерини Осадчої також потрапив у гучний скандал. Знаменитість планував знімати серіал “СМТ Інгулець” за бюджетні кошти – шоумен планував витратити близько 33 мільйони гривень. Після активної критики Горбунов відмовився від такої ідеї.

Популярне

Подібні новини