“Було б добре мати донечку”: Дмитро Монатік розповів про плани з дружиною Іриною на третю дитину

Дмитро Монатік нещодавно зізнався, що дуже хотів би мати поповнення к родині. Віддані щанувальники одразу зрозуміли, у чому справа. Виявляється, подружжя хоче дівчинку.

Відомий український співак MONATIK, чиє справжнє ім’я – Дмитро Монатік, нещодавно розкрив один із сімейних секретів: вони з дружиною Іриною прагнуть до того, щоб їхній дім став ще більш насиченим щасливими моментами. До цього вони планують поповнення у сім’ї.

Співак і раніше висловлював свої бажання щодо третьої дитини, але зараз ця історія отримала нову сторінку. Сім’я Монатіків мріє про те, щоб народилася донька, але вони зазначають, що відкриті до будь-якої гендерної різноманітності, і хлопчик, безумовно, теж принесе радість. MONATIK підкреслив, що ця мрія вже в процесі здійснення.

“Я ж вам сказав, що свої мрії треба перетворювати в цілі”

Як Дмитро Монатік переживає відстань між ним та родиною
Дмитро Монатік зізнався, що дуже хотів би дочку: стараються заради мрії

Наразі сім’я Монатиків ростить двох сміливих та енергійних хлопчиків: 8-річного Данила та 5-річного Платона. Разом вони створюють неймовірне тепле та гармонійне середовище, сповнене коханням та радістю. Можемо тільки уявити, яке велике щастя може принести родині майбутня дитина.

Нагадаємо, що нещодавно Дмитро Монатік переклав одну зі своїх старих пісень – VITAMIN D. Хочемо зазначити, що публіка була в захваті від нової інтерпретації улюбленого хіта. Деякі з підписників навіть зазначили, що ця версія набагато гарніша та гармонічніше виглядає, ніж початкова.

Музикант приурочував цю прем’єру до нового етапу збору коштів на підтримку захисників та захисниць України. У своїх соцмережах він наголосив, що весь його творчий процес наразі спрямований на допомогу нашим військовим, які стоять на захисті рідної землі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини