Світлана Лобода найдорожча, а Єфросиніна – найдешевша: зірковий прайс українських артистів у Новий рік 2024

Відомі українські зірки вже починають поступово готуватись до новорічних корпоративів. Скільки просять за свій виступ у святкову ніч найпопулярніші зірки?

Будь-який новорічний корпоратив стає вдвічі веселішим і цікавішим, якщо на ньому виступає іменита зірка. Замовити на своє свято артистів – задоволення не з дешевих. Втім, у когось “цінник” нижчий, а у когось навпаки вищий. Розповідаємо про вартість виступу у Новий рік 2024 українських зірок першого ешелону.

Вартість новорічних виступів зірок

Так, відома українська ведуча Маша Єфросиніна нещодавно озвучила ціну за свій виступ у новорічну ніч. Агенція “Дядя Жора” розсекретила суму, яку доведеться виділити для того, щоб знаменитість виступила на вашому святі. Знаменитість погодиться відвідати свято за 9 тисяч євро, втім найголовніша умова, аби на заході не було Володимира Остапчука. Річ у тім, що з ним зірка відмовилась виходити на одну сцену.

Маша Єфросиніна назвала вартість свого виступу у новорічну ніч 2024
Маша Єфросиніна назвала вартість свого виступу у новорічну ніч 2024

А ось відома українська співачка Світлана Лобода бере за свій виступ щонайменше 100 тисяч доларів. У гривнях ціна новорічного виступу складає близько 3,5 мільйонів. Колега знаменитості Дмитро Монатік за свою присутність на святковому корпоративі бере дещо менше – 40 тисяч євро. Ще один відомий український артист Макс Барських просить 30 тисяч євро за виступ у Новий рік 2024.

Скільки коштує замовити виступ Вєрки Сердючки на Новий рік 2024
Скільки коштує замовити виступ Вєрки Сердючки на Новий рік 2024

Легендарна українська артистка Вєрка Сердючка разом із “мамою” та своєю командою також готова прикрасити новорічний вечір і святкову ніч. На відміну від своєї колеги Світлани Лободи знаменитість хоче 30 тисяч євро за виступ. Оля Полякова та Настя Каменських оцінюють свою роботу у 25 тисяч євро. Ще менше просить Ірина Білик – їй потрібно всього лише 20 тисяч євро, аби завітати до когось на свято.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини