Продала свої вуха за 2 мільйони гривень: на концерті Наді Дорофєєвої сталося неможливе

Надя Дорофєєва під час свого концерту в Києві вирішила провести благодійний аукціон, але такого колосального успіху не очікував абсолютно ніхто.

Днями в Києві відбувся черговий концерт відомої української співачки Наді Дорофєєвої. Це був не просто концерт, а благодійний аукціон, на якому зірка розіграла свої вушка з кліпу “На самоті”. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як минув концерт артистки і хто став володарем відомих вух.

Аукціон допомагав проводити близький друг Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріна Антон Птушкін. Друзі вийшли на сцену і анонсували аукціон, сподіваючись отримати за вушка не більше 200 тисяч гривень, але пропозиція, яка надійшла до співачки приголомшила цілий зал. В якийсь момент зʼявилася ставка у розмірі двох мільйонів гривень – цього не сподівався почути абсолютно ніхто.

Забрали вуха Наді Дорофєєвої пара підприємців на імʼя Роман та Тома. На радощах Надя подарувала парі не лише свої вуха, але й ті, які носив Антон Птушкін. Всі виручені кошти з аукціону підуть на підтримку полку “Азов”, але на цьому приємнощі не закінчилися.

Надя Дорофєєва продала свої вуха за 2 мільйони гривень
Надя Дорофєєва продала свої вуха за 2 мільйони гривень

Співзасновник Монобанку Олег Гороховський вийшов на сцену і повідомив, що кожному, хто напише в підтримку “Я люблю Дорофеєву” на картку зараховується подарунок у розмірі 100 гривень. Прихильники артистки вмить “поклали” підтримку і сам додаток Монобанку, але свій обіцяний презент отримав кожен.

Також на сцені зʼявився Женя Янович, який підтримав ініціативу аукціону і презентував інші цікаві лоти – прапор України з підписами командирів “Азову”, книгу “Очі Маріуполя” та можливість побувати за лаштунками, а також зробити спільний пост зі співачкою у соціальних мережах. За ці лоти зірка отримала ще 460 тисяч гривень, які також передала на благодійність.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини