“Холостяк” та “Холостячка” будуть: незмінний ведучий проєктів Григорій Решетнік назвав дату премʼєри

Прихильники найкращих реаліті-шоу про кохання часто задають питання в Мережі стосовно виходу нових сезонів проєкту. Григорій Решетнік нарешті відповів, коли варто чекати на премʼєру.

“Холостяк” та “Холостячка” з року в рік отримують чимало позитивних відгуків. Головні реаліті-шоу країни про кохання підкорили українського глядача своїми героями, розвитком подій, несподіваними сюжетними поворотами та харизмою учасників та головних героїв. Прихильники шоу вже тривалий час чекають продовження і-от Григорій Решетнік анонсував вихід нових сезонів одразу двох проєктів.

Решетнік став ведучим нового проєку “Він Вона Шоу”, в якому головні герої шукають стосунки на відстані. Чоловік вирішив поділитися новиною у соціальних Мережах і запитав своїх підписників, чи подобається їм новий проєкт, але народ відреагував не дуже позитивно. На думку деяких користувачів – створювати такі проєкти під час повномасштабного вторгнення недоречно, оскільки багато чоловіків знаходяться зараз на фронті.

Закулісся Він Вона Шоу
Закулісся Він Вона Шоу

Григорій не розгубився та відповів у коментарях, що на проєкті була гостя, яка чекає свого коханого з передової і вони дуже пишаються тим, що навіть такі люди мають в собі сили приходити на телевізійні проєкти, а велика частина учасників активно допомагають Збройним Силам України і вболівають за нашу перемогу.

Користуючись можливістю, одна з прихильниць вирішила поцікавитись, чи планується випуск нових сезонів “Холостячки-3” та “Холостяка-13”. Григорій потішив одразу всіх прихильників проєктів, заінтригувавши тим, що нові сезони все ж будуть, але у наступному році.

“Будуть в 2024”, – коротко відповів Решетнік.

Григорій Решетнік розповів, коли будуть нові сезони Холостяка та Холостячки
Григорій Решетнік розповів, коли будуть нові сезони Холостяка та Холостячки

Хоч чіткої дати телеведучий не назвав, але прихильники можуть “видихнути” і чекати на анонс нових сезонів проєкту. Поки невідомо, хто міг би стати головними героями шоу, але в Мережі прискають, що роль “Холостячки” може отримати Леся Нікітюк.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини