Шалені витрати з держбюджету на розваги: 33 мільйони на серіал Юрія Горбунова та 27 – на шоу Олени Кравець

Гроші з держбюджету під час повномасштабного вторгнення витрачаються не лише на захист нашої держави. Значну частину коштів держава витрачає на розважальні шоу та серіали.

Олена Кравець є ведучою авторського шоу “Тихий вечір з Оленою Кравець”. Стало відомо, що жінка отримала фінансування від держави у розмірі 27 мільйонів гривень. Раніше сума ставила майже 33 мільйони, але за згодою сторін бюджет вирішили трішки скоротити. В Мережі такі колосальні витрати прирівняли до скандалу з фінансуванням серіалу Юрія Горбунова, на який планували витратити також 33 мільйони.

Серіал “Інгулець” за 33 мільйони

Серіал Інгулець отримав фінансування в розмірі 33 мільйони гривень
Серіал Інгулець отримав фінансування в розмірі 33 мільйони гривень

Юрій Горбунов виграв у тендері на фінансування від держави комедійного проєкту чи серіалу. Коли стало відомо, яку суму держава планує витратити на серіал про українських програмістів, який дуже нагадує російський серіал – українці не на жарт розізлились і засудили чоловіка за такі колосальні суми на розваги та комедію під час повномасштабного вторгнення.

Після закидів в бік артиста, Горбунов вирішив відмовитися від цих коштів і серіал ще тривалий час не побачить світ. Натомість, Олена Кравець від своїх грошей відмовлятися не стала.

“Тихий вечір” за 27 мільйонів

Олена Кравець отримала 27 мільйонів від держави на власне шоу
Олена Кравець отримала 27 мільйонів від держави на власне шоу

Користувачі Мережі вкрай обурені такою новиною і порівнюють Олену Кравець з Юрієм Горбуновим, наголошуючи на тому, що ці гроші краще витратити на допомогу українським військовим – закупівлю дронів, автомобілів, екіпірування та іншого.

До Олени Кравець на шоу постійно приходять як українські захисники, так і зірки українського шоу-бізнесу, з якими жінка розмовляє про реалії сьогодення, їхні проблеми та Україну. Ситуацію навколо фінансування власного шоу зірка поки ніяк не прокоментувала і, схоже, не планує відмовитись від грошей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини