Маша Єфросиніна відмовилась від 9 тисяч євро за виступ через присутність Володимира Остапчука: подробиці

Конфлікт Маші Єфросиніної та Володимира Остапчука набуває цікавих оборотів. Зірка відмовилася від кругленької суми за новорічний корпоратив через присутність на ньому скандального ведучого.

Володимир Остапчук отримав не найкращу славу через гучні скандали у соціальних Мережах: ситуація з жінками, які не 10 з 10, розлучення на публіку, прикривання благодійністю задля проведення приватних корпоративів за участі росіян – це справило не найкраще враження на колег чоловіка.

Маша Єфросиніна не дуже позитивно відгукується про Володимира Остапчука і не планує йти з чоловіком на примирення. Днями стало відомо, що зірка відмовилася від 9 тисяч євро за проведення новорічного корпоративу через присутність на ньому скандального ведучого. Про це розповіли менеджери агенції “Дядя Жора”.

Єфросиніна відмовилась працювати з Остапчуком
Єфросиніна відмовилась працювати з Остапчуком

Ба більше, працівники агенції розкрили вартість послуг самого Володимира: за 6 годин роботи чоловікові доведеться заплатити цілих 6 тисяч євро. Кажуть, що Остапчук має дуже щільний графік, саме тому така велика ціна. Також стало відомо, скільки заробляють інші ведучі, яких підбирає агенція – Леся Нікітюк проведе з вами декілька годин на корпоративі за 7,5 тисяч доларів, а Олександр Педан – 4,5 тисяч доларів. Сам Дядя Жора зʼявиться на вашому святі за невеликі 4 тисячі доларів.

Додатково 20 тисяч гривень доведеться заплатити за сценарій проведення урочистої події, оскільки він не входить до вартості послуг. Зважаючи на постійні зйомки українських артистів – не факт, що вдасться замовити того чи іншого ведучого на обрану дату, але чому ведучі “загнули” такі цінники за свої послуги – невідомо. Таке проведення свята у компанії зірок українського шоу-бізнесу – задоволення точно для забезпечених людей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини