Катерини у шлюбі – не господині: Репяхова не готує Павліку, а Полтавська не прасує речі Остапчука

Відомі українські дружини Катерина Полтавська й Катерина Репяхова, як виявилось, частину домашніх справ залишають своїм чоловікам. Зірки розповіли про свій побут.

Катерина Полтавська та Катерина Репяхова здобули особливу популярність серед своїх шанувальників після одруження. Так, наприклад, молода блогерка вийшла за Володимира Остапчука, а ось бізнесвумен виповнила мрію будь-якої фанатки – відгуляла весілля зі своїм кумиром Віктором Павліком. Знаменитості активно ведуть особисті Інстаграм-сторінки, а тому їхні підписники першими дізнаються про цікаві події з їхнього життя.

Катерина Полтавська

Дружина відомого українського шоумена та ведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська не приховує – побутові справи вона не любить. У своєму блозі знаменитість часто розповідає, що прибирати або готувати їй допомагає чоловік. Втім, якщо всі інші рутинні завдання вони з коханим розподіляють за згодою обох сторін, то є одне заняття, від якого зірка завжди відмовляється.

Відома українська блогерка Полтавська не прасує речі свого чоловіка Володимира Остапчука
Відома українська блогерка Полтавська не прасує речі свого чоловіка Володимира Остапчука

Катерина Полтавська ніколи не прасує речі Володимира Остапчука. Про це знаменитий шоумен розповів своїм шанувальникам в Інстаграм-блозі. Так, чоловік зазначив, що він завжди самостійно прасує свої сорочки, адже його дружина цим займатись не хоче.

Катерина Репяхова

Знаменита блогерка Катерина Репяхова часто спілкується зі своїми шанувальниками на особистій Інстаграм-сторінці. Так, наприклад, одного разу користувачі мережі поцікавились, як часто та що вона готує своєму обранцю. У відповідь знаменитість зізналась, що вона біля плити вдома майже не стоїть – натомість цим займається відомий український артист.

Катерина Репяхова зізналась, що майже ніколи не готує їсти чоловікові Віктору Павліку
Катерина Репяхова зізналась, що майже ніколи не готує їсти чоловікові Віктору Павліку

Блогерка також розповіла про те, що саме любить їсти її чоловік. За словами Катерини Репяхової, Віктор Павлік не відрізняється особливою примхливістю – він любить просту домашню кухню. Музиканту подобаються супи, каші та м’ясо. Не відмовляється артист і від борщів та риби.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини