Їм ще й 18 немає, а грають на рівні Сумської і Мішиної: наймолодші актори в українському кінематографі

Україна не залишається осторонь глобальних кінематографічних трендів, і її маленькі актори щодня вражають глядачів своїм талантом та професійними навичками.

Кіноіндустрія країни активно розширюється, залучаючи талановиту молодь, яка своїм акторським вмінням зачаровує та залишає невеличкий слід в серцях глядачів.

Єфросинія Мельник

Єфросинія Мельник, відома як “Фрося”, народилася в Києві в 2013 році. Її талант виявився рано, і вже у віці шести років вона стала ведучою своєї програми. Фрося розвиває свою акторську кар’єру, знімаючись у різноманітних фільмах і серіалах.

Я

Фрося Мельник – мала зірочка українського кіно та телебачення

Дем’ян Шиян

Дем’ян Шиян, народжений у 2007 році, вражає своєю мультипрофільністю. За свої 14 років він зіграв понад 40 ролей в різних жанрах, включаючи фільми та проєкти дубляжу. Він виявив інтерес до музики та вокалу з дитинства.

Його професіоналізм і вражаюча витривалість роблять його одним із найбільш затребуваних молодих акторів в Україні.

Ш
Дем’ян Шиян – малий артист, який захоплює своєю харизмою

Кіра Подольська

Кіра Подольська, народжена у 2012 році, розпочала акторську кар’єру вже у віці 13 років. Зігравши в серіалі “Папаньки”, вона швидко стала визнаною у світі молодих акторів. Крім акторства, Кіра вивчає мови, займається танцями та музикою.

К
Кіра Подольська вражає своїми акторськими здібностями

Євгеній Лебедин

Євгеній Лебедин почав свою кар’єру вже у чотири роки. Зараз йому 16, і він може пишатися 32 ролями в різних проєктах. Його талант був помічений завдяки фотографіям, які його тітка вислала до агенції.

М
Молоді актори, які вже здобули свою популярність: Лебедин, Подольська, Шиян

Ці молоді артисти вже стали справжніми обличчями українського кінематографу, завойовуючи увагу та любов глядачів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини