Тарас Тополя розкрив нові плани на концерт в Криму в 2024 році: “Зʼїдуться туди з усіх усюд”

Тарас Тополя розповів про плани на свій концерт в Криму в 2024 році. Артист переконаний, що в нього все вийде і він разом зі своїм гуртом будуть виступати під українським прапором.

Відомий український співак та фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя користується великою популярністю в Україні. Крім своєї музичної карʼєри чоловік з початком повномасштабного вторгнення вирішив відправитися на фронт і став на захист своєї країни. Тарас Тополя разом з учасниками гурту були парамедиками, але згодом повернулися додому і зараз знаходяться в резерві. Щойно знадобиться допомога – хлопців викличуть назад.

Артист неодноразово розповідав в Мережі про свої плани на 2024 рік. Головним його задумом є виступ в Криму до Дня Незалежності України 23 серпня 2024 року. Зовсім нещодавно чоловік поділився новими подробицями свого задуму. Тарас переконаний, що у нього все вийде і немає жодних сумнівів, що він зможе зібрати велику кількість людей разом.

“Це символічна заява, яка говорить про те, що цей концерт обовʼязково станеться. Інакше бути не може. Ми зберемо цілий стадіон, туди зʼїдуться з усіх усюд і нам навіть цього стадіону буде замало”, – каже фронтмен гурту “Антитіла”.

Тарас Тополя розповів про свої плани на концерт в Криму
Тарас Тополя розповів про свої плани на концерт в Криму

Тарас додає, що вже не може дочекатися, поки “Укрзалізниця” відновить свої потяги до Крима і ледь не в кожному куточку кожного містечка та села півострову будуть виднітися українські прапори. Не забув Тополя згадати про мис Фіолент і зазначив, що там обовʼязково буде нова база НАТО, якою так лякають російських громадян на всіх регіональних каналах.

“Я питиму каву з різними офіцерами на тій базі, згадуватиму своє інтервʼю і слова про те, що всіх українців тримала і досі тримає віра”, – додає чоловік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини