Ексдружина Остапчука розсекретила, скільки грошей витрачає на місяць після розлучення: “Не вмираю з голоду”

Розлучення Христини Горняк та Володимира Остапчука стало дійсно резонансним. Якщо шоумен з радістю демонструє своє нове життя, то його колишня — у тіні. Як живе знаменитість?

Минулого року гучно стало відомо, що шоумен Володимир Остапчук і його дружина Христина Горняк вирішили розійтися після двох років шлюбу. Замість того, щоб надалі залишатися в тіні, колишня обраниця вибрала відкритість і поділилася своїм досвідом після розлучення.

Спільне життя із шоуменом завершилося, але для обох це був початок нового етапу. Поруч з ведучим — вже зовсім інша людина поруч, блогерка Катерина Полтавська, і нові шляхи перед нею. Що ж сталося з Христиною Горняк після розлучення та як вона зараз живе без чоловіка?

Христина Горняк розповіла про причину розлучення з Остапчуком
Ексдружина Остапчука Горняк розповіла, скільки заробляє

Почнемо із того, що раніше спливали чутки про можливу втрату житла, яке Христина придбала разом із колишнім чоловіком. Остапчук вже по повній робить ремонт у помешканні, яке мало стати родинним гніздечком для нього з колишньою. Полтавська — головує. Поки це питання не сильно висвітлюється селебріті.

Однак сама Христина вирішила з’ясувати ситуацію та розповісти про своє нинішнє становище без прив’язки до минулих скандалів. Виявляється, вона тимчасово призупинила основну діяльність, але не залишилася без засобів до існування.

“Кручуся, як тільки вмію. Я все життя працюю… Тому навіть якщо я не працюю, я не вмираю з голоду”, — поділилася Христина в одному із інтерв’ю.

Зараз пані Горняк тимчасово проживає у Відні, Австрія, і лише іноді виїжджає до Києва. Як виявилося, проживання за кордоном у неї коштує близько трьох тисяч євро на місяць. Вона орендує невеличку квартиру у Відні площею 53 квадратних метри, яка розташована в новобудові за ціною 1350 євро. Важливо відзначити, що це досить вигідна пропозиція, враховуючи, що квартира не знаходиться в самому центрі міста.

Христина Горняк розповіла про плани на день народження
Ексдружина Остапчука Горняк розповіла, скільки заробляє

Христина Горняк не тільки зберегла свою фінансову незалежність, а й продовжує активно будувати своє життя після розлучення. Її приклад свідчить про те, що навіть після складних життєвих ситуацій можна знайти силу і змогу рухатися вперед, зберігаючи гідність та стабільність.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини