Донька Юрія Ткача отримала першу роль, а син Ксенії Мішиної – вже “свій” у кіно: досягнення зіркових дітей

Відомі українські артисти – Ксенія Мішина та Юрій Ткач – виховують доньку та сина майже одного віку. Зіркові нащадки вже встигли стати успішними акторами.

Зіркові батьки виховують талановитих дітей. Відома українська актриса Ксенія Мішина та її колега Юрій Ткач вже встигли провести своїх сина та доньку у творчий світ акторської гри. Знаменитості не забувають розповідати шанувальникам про досягнення своєї малечі – вони постійно діляться з підписниками розповідями про те, чого вдалось досягнути їхнім дітям.

Юрій Ткач

Дружина відомого українського актора та гумориста Юрія Ткача нещодавно повідомила про те, що їхня з чоловіком донька Ліза отримала свою першу акторську роль. У віці 9 років дівчинка зіграла Герду у новорічній виставі про Снігову королеву. Донька Ткача сильно переживала щодо того, як впорається з поставленим завданням, а тому довго та сумлінно готувалась до вистави.

Донька Юрія Ткача отримала свою першу акторську роль у новорічній виставі
Донька Юрія Ткача отримала свою першу акторську роль у новорічній виставі

Зіркова дружина розповіла на своїй Інстаграм-сторінці, що її із чоловіком дитина відчула справжнє задоволення від акторської гри. Знаменитість зазначила, що дівчинці сподобалось грати у виставі – вона має творчий талант і прагнення стати кращою.

Ксенія Мішина

А ось син відомої української актриси Ксенії Мішиної 11-річний Платон восени цьогоріч отримав свою першу серйозну акторську роль. Платон взяв участь у зніманнях серіалу, де можна побачити і його маму. Актриса та блогерка на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм продемонструвала кадри, на яких можна було побачити – її син насправді виконав непростий трюк, який під силу не кожному.

Син Ксенії Мішиної бере активну участь у зніманнях на одному майданчику із зірковою мамою
Син Ксенії Мішиної бере активну участь у зніманнях на одному майданчику із зірковою мамою

Так, Платон на знімальному майданчику зістрибнув з другого поверху та приземлився на картонні коробки з матрацами. Ксенія Мішина не стала приховувати, що дуже пишається своїм сином – його прагненням стати самостійним і розвиватись в улюбленій творчій сфері.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини