23-річна дружина 39-річного Остапчука зізналася, що їй насправді доводиться робити в шлюбі: життя – не казка

Відома українська блогерка Катерина Полтавська неочікувано висловила своє незадоволення побутовими справами у шлюбі з шоуменом Володимиром Остапчуком.

Знаменита українська блогерка підкорила своїх шанувальників вмінням із гумором відреагувати на ту чи іншу подію. Катерина Полтавська навіть про проблеми й речі, які їй не подобаються, говорить жартома – так, ніби у цьому житті зовсім нічого не може її засмутити. Так, наприклад, нещодавно зіркова обраниця Володимира Остапчука пожалілась на те, що у шлюбі з ним їй доводиться прати шкарпетки.

Полтавська про шлюб з Остапчуком

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Катерина Полтавська неочікувано опублікувала смішні кадри, на яких позує зі спеціальною маскою з Інтернету. Такий ефект зробив очі та губи зірки більшими, приховавши ніс та інші риси обличчя. Зірка наклала сумну фонову музику, а у підписі до Історії зазначила – те, що вона “крутиться” в шоубізнесі, не скасовує потреби прати речі чоловіка.

Відома українська блогерка пожалілась, що змушена прати шкарпетки свого чоловіка Остапчука
Відома українська блогерка пожалілась, що змушена прати шкарпетки свого чоловіка Остапчука

Варто зазначити, що 23-річна обраниця Володимира Остапчука ніколи не приховувала, що вона не полюбляє займатись хатніми справами. Знаменитість завжди говорила у своєму особистому Інстаграм-блозі, що радше замовить доставку з ресторану чи клінінг-сервіс, аніж буде витрачати сили та емоції на заняття, які не роблять її щасливою.

Блогерка Катерина Полтавська та шоумен Володимир Остапчук разом вже більш як рік
Блогерка Катерина Полтавська та шоумен Володимир Остапчук разом вже більш як рік

Чоловік Катерини Полтавської Володимир Остапчук повністю підтримує кохану в її виборі. Шоумен не проти і сам поприбирати сімейне гніздечко, і приготувати смачну вечерю чи сніданок. Щоправда, на кухні нерідко з’являється і дружина знаменитості – вона любить час від часу балувати свого обранця цікавими стравами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини