Надя Дорофєєва “обкарнала” своє довге волосся і показала результат: скоро у Дантеса довше буде (ФОТО)

Відома українська співачка неочікувано зробила дуже коротку зачіску. Знаменитість у салоні краси обрізала майже всю довжину волосся, яка в неї встигла відрости.

Надя Дорофєєва, відома українська співачка, неочікувано вирішила змінити імідж. Втім, дещо пішло не за планом. Знаменитість розповіла про ситуацію у своєму блозі та показала результат стрижки у салоні краси.

Дорофєєва підстриглась

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменита артистка опублікувала неочікувану Історію. На кадрах Надя Дорофєєва показалась у кріслі перукаря, поки стилістка “чаклувала” над її волоссям. Відома співачка виглядала зацікавленою, а в описі до нового відео зазначила, що час для стрижки знайшла лише вночі.

Відома українська співачка Надя Дорофєєва обрізала майже все волосся, яке в неї було
Відома українська співачка Надя Дорофєєва обрізала майже все волосся, яке в неї було

Втім, вже зовсім скоро на особистій сторінці знаменитості в Інстаграмі з’явилась нова Історія. На ній Надя Дорофєєва знімає готовий результат короткої зачіски у дзеркало, що висить на стіні у салоні краси. Можна побачити, що знаменитість перебуває у приголомшеному стані, адже стилістка добряче прибрала їй довжину. Співачка повернула камеру на перукарку, яка нервово усміхалась у кутку та поцікавилась, чого ж вона сміється. Загалом, на відео відчувалась дружня та весела атмосфера.

Зірка зізналась, що вона не очікувала, що вийде такий короткий результат
Зірка зізналась, що вона не очікувала, що вийде такий короткий результат

Врешті-решт, знаменита українська співачка навіть без слів описала свої емоції щодо нової зачіски. Надя Дорофєєва жартома покричала у салоні, висловивши своє здивування від такого результату. З цих дій можна припустити, що насправді артистка не очікувала й точно не планувала, що її оновлена зачіска буде настільки короткою. Так, ймовірно стилістка Дорофєєвої у салоні краси вирішила поекспериментувати з іміджем знаменитості.

Надя Дорофєєва підсумувала новину про свою стрижку
Надя Дорофєєва підсумувала новину про свою стрижку

Нагадаємо, що відома співачка насправді не належить до категорії українських зірок, які радо експериментують зі своїм волоссям і зовнішністю загалом. Надя Дорофєєва воліє залишатись завжди у приблизно однаковому амплуа. Саме тому навіть така зміна іміджу стала доволі цікавою та неочікуваною для її шанувальників.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини