“Я не божевільна”: Дімопулос у барвистій сукні розповіла, чому потягнула доньку на Балі, а потім у Сінгапур

Відома українська співачка на своїй Інстаграм-сторінці розповіла про подорожі разом із донькою. Зірка зізналась, що її особливо захопило на острові Балі в Індонезії.

Санта Дімопулос, відома українська співачка, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповіла про подорожі зі своєю донькою. Поки старший син артистки від Андрія Джеджули гостює у батька в Україні, знаменитість разом із молодшою Софією роз’їжджає світом. Зірка розповіла, що остання подорож надихнула її на чималу кількість думок і допомогла усвідомити речі, які раніше здавались артистці не такими, як зараз.

Чому Дімопулос переїхала з Європи

Зірка вирішила поділитись із шанувальниками своїми емоціями від подорожі на Балі. Санта Дімопулос пригадала, що раніше вона сприймала острів не таким, яким він здається їй тепер. Зірка зізналась, що після останньої подорожі вона усвідомила, що це – нереальне місце сили, в якому вона знаходить натхнення. Співачка визнала, що вона вдячна за новий досвід і цей етап у своєму житті.

“У людей дуже різні думки: космос і нереальне, або жах і кошмар. Для мене Балі – це місце неймовірної сили… Зі мною трапляються дива щодня. І я не “блаженна” й не божевільна”, – поділилась Дімопулос.

Санта Дімопулос розповіла про свої враження від подорожі на острів Балі
Санта Дімопулос розповіла про свої враження від подорожі на острів Балі

Пізніше на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм з’явилась нова Історія, в якій вона розповіла про те, що разом із донькою покинула острів Балі та прилетіла до Сінгапуру. Санта Дімопулос показала пригоди першого дня в азійській країні. Вони з Софією, молодшою донькою артистки, прогулялись містом. Вечір знаменитості пройшов у спокої – вона вирішила влаштувати медитацію після насиченого пригодами дня.

Санта Дімопулос повідомила, що прилетіла разом із донькою у Сінгапур
Санта Дімопулос повідомила, що прилетіла разом із донькою у Сінгапур

Хоча знаменита українська співачка не стала розповідати про причини свого тимчасового переїзду з Європи, раніше зірка вже говорила про те, що цей день таки настане. Так, у березні цього року знаменитість розповіла шанувальникам, що в Європі планує залишатись не довше як до кінця літа. Втім, тоді артистка ще не знала, в яку країну вирушить далі. Тепер, ймовірно, зірка вирішила присвятити час подорожам Азією.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини