Тімур Мірошниченко розповів, як його діти ставляться до планів на усиновлення ще однієї дитини: Мія вимагає

Відоме подружжя Мірошниченків заявили, що не проти усиновити ще одного малюка. Чоловік розповів, як до такої новини ставляться його діти.

Інна та Тимур Мірошниченки зовсім нещодавно стали батьками названого сина Марселя. У своїх соціальних мережах зіркове подружжя активно показують ріст хлопчика, його реакції на раніше небачені радощі звичайного життя кожного малюка та багато чого іншого. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала подробиці планів на усиновлення ще одного малюка і як на таку новину реагують діти подружжя.

Інна Мірошниченко досить сильно стресувала під час усієї процедури усиновлення маленького хлопчика. Як виявилося, це завдання для стресостійких людей, оскільки самі працівники дитячих будинків “вставляють палки в колеса” і не дають спокійно провести процедуру усиновлення. Активно висвітлюючи всі подробиці усиновлення в соціальних мережах Мірошниченки хотіли показати, до чого потрібно підготуватися тим, хто також думає над усиновленням малюків.

Мірошниченки розповіли про плани на усиновлення ще однієї дитини
Мірошниченки розповіли про плани на усиновлення ще однієї дитини

Зараз хлопчик Марсель живе своє найкраще життя. Спочатку люблячі батьки подбали і продовжують дбати про його здоровʼя, а також знайомлять малечу з базовими речима, які присутні в житті кожного малюка: прогулянки всією родиною, частування морозивом, солодощі, прикрашання ялинки разом та багато чого іншого.

Мірошниченки не приховують, що планують завести ще одну дитину і вже поділилися цими планами зі своїми дітьми. Донька Мія вже чекає на свою сестричку і вимагає від батьків якомога швидше це зробити, з чого Тімур частенько сміється.

“Мія просто вимагає, бо каже, що це несправедливо: братики сплять разом в одній кімнаті, ми з Інною в іншій, а вона – спить саменька. Мія говорить про свою сестричку так, наче вона вже є”, – розповів Тимур.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини