Поки Павлік подорожує, Репяхова тягне на собі і роботу, і побут: зіркова дружина розповіла, як почувається

Днями Катерина Репяхова опублікувала в Мережі пост про те, що погано себе почуває і на кілька днів зникла з радарів. Зараз зірка повернулася і розповіла про сильну втому.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік разом вже не перший рік. Зараз чоловік активно подорожує з концертами, тому його часто немає вдома і Катерина змушена “тягнути” на собі все: робота її бренду дитячого одягу, виховання сина, побут та багато чого іншого. Як і будь-яка жінка у такій ситуації, Катерина відчуває сильну втому.

Про це зірка розповіла в Мережі. Після свого зникнення на кілька днів через погане самопочуття, дівчина вирішила повернутися та подякувати кожному, хто підтримує її в такий непростий час. Не дивлячись на те, що їй потрібен відпочинок – дозволити собі цього Репяхова не може.

“Дякую всім за хвилювання. Хворіти – це важливо. А я ще хворію на ногах. Не маю можливості лежати”, – пише дівчина в сторіз.

Катерина Репяхова розповіла про погане самопочуття
Катерина Репяхова розповіла про погане самопочуття

Зараз зірка знаходиться в Одесі, скільки має там робочі справи, але наступного дня вона повертається додому. Можливо в блогерки знайдеться трішки часу для того, щоб відпочити і прийти в норму, оскільки Катерина вже 6 днів не може дати собі хоча б хвилинку спокою.

Все вказує на те, що дружина Павліка зіштовхнулася не лише з сезонною застудою, але й емоційним вигоранням. Нещодавно Катерина зі сльозами на очах зʼявилася у сторіз і розповіла, що їй дуже складно. Складно виховувати сина, бо він не такий, як усі, а також складно справлятися зі своїми емоціями. Хоч блогерка намагається здаватися завжди сильною, але бути слабкою і давати своїм емоціям вийти назовні – це нормально.

В діректі та у коментарях дівчину підтримують такі ж молоді матусі і власним прикладом показують, що не варто падати духом. Катерина намагається тримати себе в руках і зробити для свого сина, родини та власного бренду, який вважає другим дитям все можливе, і їй дуже добре це вдається.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини