“Ну правда ж”: Ектор Хіменес-Браво зізнався, що вважає Мартиновську гарною, а Ярославський почув і скривився

Трійка найкращих суддів проєкту "МастерШеф" частенько проводять разом час. Цього разу Ектор під час спільної зустрічі записав Мартиновську компліментами, але Володимир не погодився з ними.

Чутки про роман Володимира Ярославського та Ольги Мартиновської з кожним днем набирають все більших обертів. Хоч самі “коханці” постійно чути спростовують, але прихильники продовжують будувати теорії навколо їхнього союзу. Нерідко з парочкою проводить час ЕКтор Хіменес-Браво, який не проти показати у соціальних мережах, чим займається відома трійка суддів “МастерШеф”.

Сьогодні, 25 грудня, чоловік опублікував сторіз з Ярославським та Мартиновською і назвав Ольгу гарною. У відповідь на це Ярославський гнівно замахав головою та скривився, показуючи, що він зовсім так не думає. Звісно, це було в жартівливій формі, але гримаса у Володимира й справді вийшла кумедною.

“Ярославський на фоні, як завжди”, – сміється Ектор.

Ектор Хіменес-Браво назвав Мартиновську гарною
Ектор Хіменес-Браво назвав Мартиновську гарною

Добігає кінця черговий сезон аматорів “МастерШеф”. Вже наступного тижня стане відомо, хто отримає омріяну перемогу, але серед фіналістів поки є лише 2 людини – Ольга Рябенко, якій користувачі Мережі пророкують перемогу та 24-річна Валерія Матрохіна, яка стала справжнім відкриттям на проєкті. Мало хто вірив, що дівчина зможе дійти навіть до десятки, але Валерія першою отримала місце у фіналі.

В наступному випуску за третє місце у фіналі змагатимуться Роман Нестерук та Вікторія Науменко, які стали на проєкті найкращими друзями, а тепер будуть змушені конкурувати один з одним. Фінал дванадцятого сезону проєкту обіцяє бути по-справжньому насиченим та інтригуючим. Прихильники подейкують, що Роман під час змагання з Вікторією поступиться їй місцем, оскільки в “парочки” є явні почуття один до одного, але як буде – побачимо на суперфіналі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини