“В скарбничку чудових моментів”: Анна Кошмал вперше розповіла подробиці проведення свого весілля

Відома українська акторка Анна Кошмал рідко розповідає про свої стосунки і не охоче показує коханого у соціальних мережах, але зірка все ж вирішила розповісти кілька подробиць про їхнє весілля.

Анна Кошмал активно веде соціальні мережі, але особисте життя не любить виставляти на показ. Днями дівчина розповіла своїм прихильникам, що вони з коханим відсвяткували одразу дві важливі дати для їхньої родини. Акторка зізналася, коли відбулося її весілля з чоловіком, якого Кошмал активно приховує від публіки вже тривалий час. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала всі подробиці проведення урочистої церемонії.

Акторка вийшла заміж в 2017 році, але дата довгий час залишалася в секреті. Як виявилося, розпис був в один день, а сама церемонія та святкування – за кілька днів. Саме тому закохані святкують річницю двічі на рік, а не як усі, обираючи одну дату для цього.

“Ми розписалися 19 грудня, а весілля вирішили зіграти 22 грудня. Тепер відмічаємо річницю в два дні. Усі подарунки вже подаровані, слова сказані. В скарбничку чудових моментів життя”, – поділилася Анна Кошмал.

Анна Кошмал розповіла про своє весілля
Анна Кошмал розповіла про своє весілля

Також зірка додала, що дуже важливо берегти один одного у такий непростий час, але в них з чоловіком це поки вдається. Коханий акторки частенько робить подарунки своїй коханій і нещодавно на честь Дня Анни також потішив її коштовностями, про що дівчина раніше розповіла в Інстаграмі.

За словами Кошмал, вона зовсім забула про це свято, але її обранець, зустрівши її на вокзалі після довгої дороги, подарував їй прикраси і привітав зі святом. Дівчина була приголомшена, тому вирішила не приховувати таку милість свого чоловіка і поділилася цим у соціальних мережах, привітавши всіх Анют зі святом.

“Краще пізно, ніж ніколи”, – додала дівчина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини