“В мене не було на неї часу”: Тоня Матвієнко зізналася, чому її старша донька відмовилася жити з нею

Тоня Матвієнко зізналася, що на початку своєї карʼєри вона не мала часу на виховання власної доньки, саме через це дівчинка відмовилася жити з мамою.

Тоня Матвієнко розповіла про стосунки зі своєю старшою 25-річною донькою Уляною, для якої вона зараз є найкращою подругою. Жінка каже, що не контролює свою доньку, оскільки це неможливо у її віці, бо дівчина вже доросла і здатна вирішувати всі свої проблеми самостійно. Однак, у матері з донькою не завжди були такі хороші стосунки.

В 2011 році Тоня Матвієнко потрапила на “Голос країни”. Тоді її доньці було 12 років і Тоня зовсім не мала часу для того, щоб займатися вихованням – вона наполегливо намагалася побудувати свою карʼєру співачки. Сімʼя екс-чоловіка майбутньої зірки прийняла рішення забрати Уляну до себе, поки мама не повернеться додому.

“Був такий момент, що ми розлучилися з чоловіком і Уляна мені заявила, що піде жити в ту сімʼю. Як виявилося, вони вирішили, що в не було на неї часу, на виховання дитини і переконали доньку піти до них, поки я не повернуся”, – розповідає Тоня.

Старша донька Тоні Матвієнко Уляна
Старша донька Тоні Матвієнко Уляна

Після того, як жінка повернулася, налагодити стосунки з донькою-підлітком було дуже непросто. Тоня прийняла рішення бути не мамою для дитини, а стати для неї подружкою, в надії на те, що ставлення Уляни до неї зміниться і все буде добре. Так і сталося, тому тепер Тоня та її донька по-справжньому найкращі подружки.

Зараз у родині Тоні Матвієнко немає сильного контролю, але жінка зізнається, що до молодшої доньки вона ставиться трішки суворіше. Її чоловік Арсен Мірзоян більше проявляє мʼякості, в той час як сама Тоня є в родині “поганим поліцейським”. Найголовніше в такій ситуації – не переходити межу, щоб дитина почувала себе комфортно з обома батьками.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини