“Величезна кількість давно записаних пісень”: Настя Каменських розповіла, чи буде співати російською мовою

Творчість зірок з початком вторгнення змінилася. Артисти перекладають свої пісні українською мовою, але питання про те, чи будуть вони виконувати хіти російською – залишається актуальним.

Мовне питання в Україні з кожним днем все активніше обговорюється та спонукає українських зірок співати лише державною мовою. Настя Каменських час від часу змінює свої думки з цього приводу, тому до кінця неможливо зрозуміти, чи планує зірка продовжувати свої концерти з російськомовними піснями, чи хоче повністю відмовитися від споживання російського.

У серпні 2022 року, коли Настя приходила на інтервʼю до Аліни Доротюк, співачка розповіла, що після перемоги України не буде співати російською мовою. В неї є пісні українською, англійською та, навіть, іспанською мовами, тому продовжувати співати російськомовні пісні немає жодного сенсу.

“Для мене завжди було нормально співати на різних мовах. Чи співатиму я російською? Ні”, – каже Каменських.

Настя Каменських розповіла про пісні російською мовою
Настя Каменських розповіла про пісні російською мовою

Коли ж зірка завітала на інтервʼю до Маші Єфросініної в 2023 році, то її думка дещо змінилася. Тепер артистка каже, що співати російською мовою на концертах, які проводяться за кордоном – можна і чому б їй цього не робити. Каменських виправдовує це тим, що у неї є багато прихильників, які не розуміють української, тому краще залишити пісні російською мовою саме для них.

“Російською мовою розмовляє багато національностей. Наприклад, вірмени. Вони не розуміють українську”, – сказала співачка.

Цього разу Євген Клопотенко вирішив поставити крапку у цьому питанні. Чоловік наголосив на тому, що спочатку зірка казала, що не буде співати російською, а потім, що буде. Кулінар все ж захотів почути істину від Насті, але зірка точної відповіді не дала.

“Почекай, давай розʼяснимо. Створювати пісні російською мовою я не буду. І взагалі в мене велика кількість давно записаних україномовних пісень. Я переклала декілька хітів українською і вони дуже класно звучать”, – прокоментувала зірка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини