Тоня Матвієнко зізналася, що в університеті Поплавського заробляє небагато: “Завжди на щось не вистачає”

Відома українська співачка Тоня Матвієнко вперше зізналася, скільки вона заробляє в університеті Михайла Поплавського. Як виявилося, сума не дуже велика.

Тоня Матвієнко з початком повномасштабного вторгнення, як і більшість українських зірок, втратила свій основний заробіток. В одному з інтервʼю жінка розповіла, що до війни вона заробляла стабільно 2-3 тисячі доларів на місяць, але потім її гонорари впали до нуля. Тривалий час зірка взагалі не працювала і сиділа вдома – родину забезпечував чоловік Арсен Мірзоян та її мама Ніна Матвієнко, якої не стало.

Зараз Тоня працює в університеті Михайла Поплавського – викладає вокал. Співачка ще влітку вирішила не сидіти без діла і зайнятися бодай чимось, що приносить прибуток. Навіть у такий час Тоня подумала, що їй потрібно якось реалізувати себе, тому вирішила піти на роботу саме в якості викладача.

“Влаштувалася викладачкою. Іду до Поплвського, з 1 вересня вже виходжу”, – розповідала Матвієнко.

Тоня Матвієнко розповіла про свій заробіток у Поплавського
Тоня Матвієнко розповіла про свій заробіток у Поплавського

Майже півроку артистка працює університеті, але великих заробітків там, на жаль, немає. Студенти називають її Тоня Петрівна і спочатку їй було не зовсім комфортно працювати. Була тривала адаптація через те, що робота повністю змінила її графік, але їй цікаво і дуже подобається працювати з молодими людьми, хоч її не завжди розуміють.

“Грошей найбільше бракує на творчість. Завжди на щось не вистачає грошей, але мені б хотілося, щоб в мене було десь 50 тисяч гривень для комфортного життя”, – додала зірка.

Зараз в Тоні та її чоловіка Арсена Мірзояна є спільний бюджет. Більшу частину грошей вони віддають на підтримку ЗСУ та базові потреби, а також Арсен частинку грошей віддає Матвієнко на її забаганки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини