Наталка Карпа показала свою 4-річну доньку і привітала з важливим святом: “Знає, що україночка”

Українські зірки не дуже часто показують своїх дітей у соціальних мережах, але Наталка Карпа з нагоди дня народження донечки Злати вирішила зробити виключення.

Відома українська співачка Наталка Карпа 26 грудня 2023 року святкувала день народження рідної донечки. Жінка вирішила поділитися приємними моментами у соціальних мережах, а також розповіла трішки більше про свою дитину. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як співачка провела цей день зі своєю родиною.

Наталка присвятила своїй доньці цілий пост у соціальних мережах і показала кілька кадрів в період підростання дівчинки Злати. Можна побачити, що донька співачки росте щасливою дитиною, яка оточена коханням і турботою, що є дуже важливим у вихованні дітей. Не забула артистка й написати кілька приємних слів для Злати, що змусило прихильників по-справжньому замилуватися.

“Жодні слова не можуть описати те, що я відчуваю до неї. У свої чотири роки Злата чітко знає, що вона україночка. Хочу лише подякувати Богу, ЗСУ, рідним та близьким людям, бо ви завжди були нашою опорою”, – пише співачка.

Наталка Карпа привітала доньку з днем народження
Наталка Карпа привітала доньку з днем народження

На одному з кадрів можна також побачити батька-військового та чоловіка Наталки Карпи. На знімку чоловік ніжно обіймає свою донечку, якій щойно подарував невеличкий букет білих троянд. Прихильники співачки також приєдналися до привітань і побажали Златі лише всього найкращого: щоб не хворіла, росла щирою та чесною дитиною, ніколи не плакала і, найголовніше – жила в мирній Україні під чистим небом.

“Вітаю вас з чарівною дівчинкою! Дай боже їй та вам мирного і щасливого неба над головою! Ми дуже любимо вашу чудову родину і завжди захоплюємося вами. Не зупиняйтеся!”, – пишуть прихильники співачки.

Чоловік Наталки Карпи з донькою
Чоловік Наталки Карпи з донькою

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини