Куди зник і як виглядає зараз Ігор Кондратюк, який не дає спуску Козловському: зашторився кепкою у Штатах

Ігор Кондратюк останнім часом з'являвся у новинах, пов'язаних зі скандалом з Віталієм Козловським. Проте, чим живе продюсер окрім цього? Його Фейсбук-сторінка розповіла багато цікавого.

Здається, лише нещодавно вщухла історія Ігоря Кондратюка та Віталія Козловського, який розповідав, що зі своєї зарплатні захисника робить відрахування колишньому продюсеру. Час минув і прихильники зацікавилися, чим же зараз займається легендарнтй ведучий.

Де зараз Ігор Кондратюк?

Ігор Кондратюк розповів, яка в нього пенсія
Ігор Кондратюк показав фото із США та розповів про приїзд

Нещодавно виявилося, що шоумен відправився у подорож у листопаді та не забув про обмін новинами зі своїми шанувальниками. Продюсер опинився в США, зокрема у Нью-Йорку, де провів час, залишаючись із камерою на одинці. З прихильниками поділився фотографіями зі своєї мандрівки. Та за океан популярний чоловік поїхав далеко не на відпочинок.

Відомо, що він брав участь у благодійному заході “Караоке на майдані”, кошти з якого пішли на реабілітацію поранених українських військових.

Ігор Кондратюк показав фото із США та розповів про приїзд

Кондратюк також активно висловлював свою здивованість за відсутність російської мови у чужій для нього країні та поділився своїми враженнями від екскурсій та подій у місті, де він проводив час у листопаді. Доповнював публікації яскравими світлинами з американськими краєвидами.

Цікаво, що Ігор нічого не розповідає про свою родину. У продюсера є дорослі сини та як склалася зараз їхня доля — не відомо. Також виховував селебріті і дочку. Підросла наступниця зірки багато часу проводила за кордоном ще до 2022-го. Так, як дівчина веде непублічне життя, відслідкувати її долю важко.

На жаль, не відомо, чи повернувся Ігор Кондратюк на рідну землю, залишаючи за собою багато невідповідених питань та неспокій в серцях його шанувальників.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини