“Інакше уявляла кінець року”: кохана Віктора Павліка натякнула, що співак на межі — підключили пульсоксиметр

Молода дружина Віктора Павліка занепокоїла всіх сторіз з музикантом. Зірка Інстаграму не на жарт розбурхала прихильників артиста. Що ж сталося зі знаменитістю?

Нещодавно дружина видатного українського співака Віктора Павліка, Катя Репяхова, розкрила перед шанувальниками найтривожніші миті свого життя.

29 грудня, цього неспокійного чорного ранку, коли навколо лунали постріли, серце Каті Репяхової билось від тривоги не тільки через напад наших “сусідів” з повітря. Ще на початку дня вона у сторіз показала подорож в інше місто, зазначивши, що переживає власну трагедію. А вже за кілька годин обраниця музиканта вирішила розповісти свою непросту історію.

Дружина Віктора Павліка показала, як сильно співак занедужав

У своїх соціальних мережах кохана співака поділилася фотографією, яка говорила більше тисяч слів – рука обранця, до якої підключений пульсоксиметр та вставлена крапельниця. Більше подробиць стану здоров’я музиканта його дружина не розголошує, залишаючи їх виключно для сімейного кола. Катя обіцяла повернутися на зв’язок зі своїми прихильниками наступного року.

“Інакше уявляла собі кінець року. Бережіть себе. Зустрінемося вже в новому році”

Дружина Віктора Павліка показала, як сильно співак занедужав

Що могло статися з Віктором — справжня загадка. Раніше Репяхова розповідала, що йому вкрай необхідно зробити операцію на серці. Втім, популярний чоловік на це не пішов цього року. Він продовжив свою творчу кар’єру та став і надалі їздити з концертами. Окрім того, вирішив не зраджувати своїм хобі, як-от походи до лазні.

Важко перейти повз такі історії безперешкодно, адже вони нагадують нам про те, яке дорогоцінне є життя. Нехай кожна молитва та слово підтримки приносять швидше одужання Віктору Павліку, а сім’я йому і Каті Репяхової — сил та терпіння.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини