І не думали, що рік виявиться таким успішним: Астаф’єва знайшла кохання, а дружина Остапчука відкрила бізнес

Відомі українські зірки не стоять на місці та постійно розвиваються. Яким був минулий рік для Даші Астаф'євої та Катерини Полтавської? Успіхи зіркових красунь.

Представниці українського шоубізнесу активно будують свою кар’єру та встигають похизуватись успіхами в особистому житті. Розповідаємо про найбільші досягнення відомих вітчизняних зірок, які залишились у минулому році. На такій позитивній ноті Даша Астаф’єва та Катерина Полтавська почали 2024 рік.

Даша Астаф’єва

Відомій українській артистці вдалось знайти своє кохання минулого року
Відомій українській артистці вдалось знайти своє кохання минулого року

Даша Астаф’єва, відома українська модель та співачка, за особистим зізнанням, стала найщасливішою жінкою минулого року. Знаменитість знайшла своє кохання – вона познайомилась із чоловіком, який став її опорою та підтримкою. Разом закохані живуть, подорожують і навіть займаються розвитком спільної справи – додаток з аудіокнигами.

Артистка не розповідає про те, як звати, а також не показує свого обранця. Після всіх особистих невдач знаменитість впевнена, що ця тема повинна стосуватись лише двох людей – її обранця та безпосередньо її самої.

Катерина Полтавська

Відома українська блогерка досягла неабиякого професійного успіху минулого року
Відома українська блогерка досягла неабиякого професійного успіху минулого року

А ось відома українська блогерка та дружина популярного шоумена Володимира Остапчука цього року стала і щасливою, і успішною. Як підозрюють шанувальники, на початку минулого 2023 року знаменитість вийшла заміж за свого обранця Володимира Остапчука. Катерина Полтавська тепер має ще міцніші стосунки з чоловіком, якого так кохає.

У питанні професійних успіхів “гадати” не варто – про це зірка радо розповідає сама. Так, наприкінці осені 2023 року знаменитість повідомила, що почала працювати над відкриттям власного бізнесу. Катерина Полтавська запланувала відкрити власний салон краси. Поки що студія на стадії ремонту, але дружина Остапчука вкладає всі сили та час у цю справу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини