Катерина Полтавська розповіла, яким повинен бути ідеальний чоловік: “Не те щоб могли бути варіанти”

Катерина Полтавська зізналася, яким повинен бути ідеальний чоловік за її власними вподобаннями. Дівчина пояснила, які якості неприйнятні для її партнера.

Українська блогерка Катерина Полтавська часто спілкується зі своїми прихильниками у соціальних мережах. Дівчина не проти розповісти прихильникам про своє особисте життя, уподобання чи інтереси. Цього разу Полтавська зізналася, яким, на її думку, повинен бути ідеальний чоловік.

Для Катерини найголовніше – це спокій. Чоловік, якого вона обирає, повинен завжди бути спокійним та врівноваженим, оскільки вона також є такою людиною. Добре, якщо в стосунках не буде драми, скандалів та істерик без причини. Відповідальність – одна з найголовніших якостей будь-якого чоловіка і для Катерини це дуже важливо.

“Не те, щоб могли бути варіанти. Він має бути відповідальним: відповідати за свої слова, забезпечувати родину. Він має бути головним у родині, але й поважати мою думку”, – каже Полтавська.

Катерина Полтавська розповіла, яким повинен бути ідеальний чоловік
Катерина Полтавська розповіла, яким повинен бути ідеальний чоловік

Також дівчина додала, що любов до дітей та хороші стосунки з його мамою грають свою роль. Вірність, сімейні цінності та приділення великої кількості уваги безпосередньо Катерині – входить до “обовʼязків” її ідеального чоловіка. Як виявилося, дівчина дуже тактильна, тому їй важливо, щоб чоловік також бути не проти обійматися та проводити багато часу разом.

Погані звички дівчина також не вітає. Паління або алкоголь – неприпустиме для Катерини і вона не хоче бачити свого чоловіка, в якого будуть присутні якісь з цих поганих звичок.

“Він не має палити й часто вживати алкоголь. Точно щось забула, але це головне”, – додає Катерина.

Катерина Полтавська розповіла, яким повинен бути ідеальний чоловік
Катерина Полтавська розповіла, яким повинен бути ідеальний чоловік

Сьогодні таким ідеальним чоловіком для неї є Володимир Остапчук. Майже рік стосунків говорять про те, що закохані добре ладять один з одним і сама дівчина постійно говорить про те, що Вова саме той, хто розуміє її на всі 100%.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини