Трималися за руки: Тіну Кароль заскочили на прогулянці з кремезним чоловіком, який супроводжував поп-діву

На фоні історії Могилевської, яка таємно вийшла заміж, все більше загадковим здаються кадри Тіни Кароль з відпочинку у Карпатах. Артистка впевнено крокувала з невідомим чоловіком за руку.

Співачка Тіна Кароль завжди славилася не лише своїм неперевершеним вокалом, але й надзвичайною обережністю щодо особистого життя. Після трагічної втрати Євгена Огіра, більше 10 років зірка утримувалася від розповіді про свої відносини та симпатії до інших чоловіків. Проте нещодавно з’явилися кадри з її відпочинку у Карпатах, на яких її можна бачити із загадковим супутником, вбраним у зелену куртку.

Яке ім'я найбільше підходить Тіні Кароль: чоловіча сила
Тіну Кароль побачили на прогулянці з новим чоловіком

Багато років шанувальники співачки взагалі нічого не чули про її стосунки. Навіть подробиць про історію з Даном Баланом ніхто не знає, і тепер ці нові кадри стають об’єктом загального зацікавлення та гарячих дискусій. На знімках видно, як артистка радісно спілкується з кремезним чоловіком, який супроводжує її у цій подорожі.

Тіну Кароль побачили на прогулянці з новим чоловіком

Багато фанатів намагаються зрозуміти, хто ж може бути поруч з селебріті. Серед численних гіпотез найчастіше припущення стосуються того, що це син Тіни Кароль, Веніамін Огір. Співачка завжди підтримувала близькі стосунки зі своєю дитиною, і тепер вони, можливо, разом у подорожі та проводять свята.

Зрозуміло, що артистка хоче зберігати своє особисте життя в таємниці, адже це є важливим елементом її внутрішньої гармонії. Тримаючи за руку загадкового чоловіка на фоні гірського краєвиду, Тіна Кароль можливо відкриває новий розділ у своєму житті, де відкритість і почуття можуть стати ключем до щастя і творчості зірки. Точне ім’я її супутника може залишатися загадкою, але важливо враховувати, що кожен з нас має право на особисте та вибір, який допомагає знайти йому шлях.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини