“Вперше на лижах”: Тіна Кароль показала відпочинок в Карпатах зі своїм дорослим сином Веніаміном

Тіна Кароль останнім часом нерідко показує сина у соціальних мережах. Цього разу співачка опублікувала кадри зі спільного відпочинку в Карпатах.

Тіна Кароль самостійно виховує вже дорослого сина Веніаміна від свого покійного чоловіка Євгена Огіра. В Мережі постійно говорять про те, що хлопчик – справжня копія батька і Тіні Кароль дуже пощастило мати такого вихованого сина, який завжди прийде їй на допомогу. Нещодавно зірка відвідала відпочинок на одному з найпопулярніших курортів України в Карпатах. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як співачка провела час зі своїм сином.

Відповідні фото та відео були опубліковані на офіційній сторінці у соціальних мережах Тіни Кароль. Можна побачити, як зірка разом з сином катаються на лижах і досить весело проводять час. Тіна зауважила, що вона вперше в житті стоїть на лижах, але почуває себе на них досить впевнено.

Тіна Кароль на відпочинку зі своїм сином
Тіна Кароль на відпочинку зі своїм сином

На спільних фотографіях, які опублікувала співачка, видно, як син ніжно обіймає свою маму і дуже радий проводити з нею час. Для такого відпочинку Тіна Кароль обрала блакитно-сірий лижний костюм з білими елементами, а син Веніамін – куртку кольору хакі та сірі теплі штани, які захищають від морозу.

Все частіше в Мережі запитують про особисте життя Тіни Кароль, але після сметрі свого чоловіка жінка не вступала у стосунки. Їй неодноразово приписували роман з Даном баланом або з учасниками свого музичного гурту, але підтверджень цьому зі сторони Тіни Кароль ніяких не було. Схоже, жінка найближчим часом також не планує шукати нового чоловіка, оскільки добре почуває себе на самоті і не може забути свого колишнього коханого, який подарував їй чудового сина, з яким вона проводить дуже багато часу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини