“Дуже захворіла”: Оля Полякова вийшла на звʼязок і розповіла про своє погане самопочуття після новорічних

Відома українська співачка Оля Полякова активно стежить за своїм здоровʼям, але останнім часом зірка почала погано себе почувати і розповіла про це в Мережі.

Оля Полякова не лише активно стежить за своїм здоровʼям, але й охоче веде соціальні мережі і ділиться зі своїми прихильниками подробицями з особистого життя. Співачку можна назвати однією з найвідвертіших артистів, які не приховують правди від своєї аудиторії і розповідають навіть те, про що деякі можуть промовчати.

Останнім часом зірка все рідше зʼявляється у соціальних мережах. Полякова вирішила пояснити своїм фанатам, що трапилося і чому вони почали бачити менше її постів у стрічці Інстаграму та інста-сторіз. За словами Ольги, вона прихворіла і тому погано себе почуває. Зовсім немає сил у такому стані слідкувати за соціальними мережами.

“Всім привіт, дорогенькі мої. Чуєте, як я говорю? Дуже захворіла, тому не виходжу в сторіз. Побажайте мені здоровʼя”, – поділилася зірка у соціальних мережах.

Оля Полякова розповіла про погане самопочуття
Оля Полякова розповіла про погане самопочуття

На відео-зверненні, яке опублікувала артистка, можна було почути, що в неї пропав голос. Таке часто буває в українських артистів, які дають багато концертів і постійно співають, але що саме стало причиною поганого самопочуття Ольга не сказала, але зараз вона робить все можливе для того, щоб її стан покращився і вона могла з легкістю повернутися до своєї улюбленої справи.

Користувачі Мережі переконані, що Полякова найближчим часом зможе повернутися у форму і продовжить свої концерти та заново почне проводити комунікацію зі своїми підписниками. Також фоловери побажали зірці найшвидшого одужання і краще слідкувати за станом свого здоровʼя, щоб подібна ситуація не трапилася знову.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини