Авторитет і політична шишка: Тіну Кароль викрили у романі з високопосадовцем, який наробив справ у 2014

Тіна Кароль ретельно приховує всі стосунки, які в неї були після смерті Євгена Огіра. Втім, зірку розсекретили і знайшли дуже непростого обранця.

Тіна Кароль вправо може приховувати таємниці особистого характеру. Зірка ретельно оберігає всі свої стосунки, проте інформація про її справи часто випливає з неочікуваних джерел.

Нещодавно блогер TikTok під ім’ям “antonsenin93” розмістив відео, в якому заявляється, що популярна українська співачка могла бути пов’язана з кримінальним авторитетом. Зазначається, що артистка фігурувала у справі про розгін Євромайдану, спілкуючись з чоловіком, якого не раз у мережі називали причетним до побиття учасників Революції Гідності.

Тіну Кароль запідозрили у романі з кримінальним авторитетом

Інформація про цей роман не є новою, оскільки вже у 2019 році з’явилася інформація про те, що Тіна Кароль має зв’язки з Чебою, тобто Олексієм Чеботарьовим, про якого власне й ідеться мова. Є навіть фотографії, що були розміщені екс-депутатом Ігорем Луценко. На знімку видна розшифровка дзвінків, де поп-діва — на першому місці.

Тіну Кароль запідозрили у романі з кримінальним авторитетом

Кількість з’єднань шалена — близько 500 разів знаменитість зв’язувалася з цим чоловіком. Одразу ж селебріті запідозрили у романі. Чи дійсно ці стосунки могли б мати місце у житті співачки? Вже у січні 2014-го року вона була самотньою жінкою, яка пережила хворобу і смерть свого коханого чоловіка Євгена Огіра. Тим не менш, вона продовжувала працювати та розвивати свою творчість. Присвячувала обранцеві слова пісень та виступи.

Цікаво, що нині можна знайти інформацію про те, що у 2013-му у розпал подій у центрі Києва, Кароль давала концерт у Львові. А під час виступу у 2014-му, зі сцени пом’янула всіх полеглих на Майдані, а після концерту сказала, що всі подаровані квіти віднесе на вулицю Грушевського.

Нагадаємо, що сама зірка ніколи не підтверджувала чутки про роман з кримінальним авторитетом і залишається мовчазною щодо свого особистого життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини