Заміж за кумира: відомі зірки, які одружилися з фанатками – Віктор Павлік, Ніколас Кейдж і не тільки

Кожна дівчинка, дивлячись улюблений серіал чи слухаючи популярний гурт, хоч раз мріяла про те, що кумир зверне на неї увагу і вони будуть щасливі разом.

В більшості випадків це й залишається лише мрією. Та інколи доля дарує шанс фанаткам на щастя зі своїм кумиром. Чи щасливі такі шлюби? Сьогодні про це й поговорим.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Катерина Репяхова з дитинства стала прихильницею головного “шикидима” України Віктора Павліка. Дівчина намагалася відвідувати всі концерти кумира й заслуховувала касети й диски з його піснями. Тоді вона й повірити б не змогла. що в майбутньому вийде за нього заміж. Не дивлячись на те, що Катерина молодша за коханого чоловіка на 28 років, вони щасливі разом, виховують сина Михасика і зовсім не звертають уваги на слова недоброзичливців.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Ніколас Кейдж та Еліс Кім

Відомий американський актор Ніколас Кейдж якось завітав у звичайний ресторан у Лос-Анджелесі, щоб пообідати. В той день його офіціанткою була дівчина на ім’я Еліс Кім. Кейджу припала до душі симпатична кореянка і він став часто ходити до закладу, щоб її побачити. Та виявилось, що Кім і сама була закохана у актора. Між ними спалахнула іскра почуттів і у 2004 році вони побралися. В пари народився син. Вони прожили разом 12 років і розлучилися у 2016 році.

Ніколас Кейдж та Еліс Кім
Ніколас Кейдж та Еліс Кім

Енн Хетеуей та Адам Шульман

Серце оскароносної акторки Енн Хетеуей підкрив скромний ювелір Адам Шульман. Ходять чутки, що він навмисно пішов на кастинг масовки у фільмі, в якому знімалася зірка. Він побачив її і моментально закохався. У 2012 році вони одружились і досі щасливі разом.

То ж, як бачите, бути заміжньою за зіркою – ще та лотерея. Шлюб може дійсно бути дуже щасливим, або ж тріснути через звичайні проблеми, як у всіх людей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини