“Різниця у віці не відчувається”: співачка Lama розповіла про свого бойфренда, молодшого на 18 років

Відома українська співачка Lama зараз перебуває у стосунках з хлопцем, який молодше за неї на цілих 18 років. Про різницю у віці зірка зовсім не переймається.

Lama розповіла, що познайомилася зі своїм молодим чоловіком у кафе ще в далекому 2016 році. Зірка замовила собі запашну каву, а хлопець, почувши приємний аромат, підійшов до неї познайомитись. Після цього у них завʼязалася розмова, яка перейшла у спілкування в соціальних мережах.

“Ми спілкувалися вдень та вночі і було таке відчуття, ніби знайомі пару років. З того часу жодного разу не розлучалися. Можна впевнено сказати, що він мене згармоніював”, – розповідає Lama.

Співачка Lama показала свого обранця
Співачка Lama показала свого обранця

Як виявилося, у них дуже багато спільних тем для розмов. Вони обоє втратили батька в один і той самий рік. Їх дуже повʼязує духовна практика, яка стала ключем гармонії у їхніх стосунках. Зараз співачка задоволена стосунками зі своїм чоловіком, а 18-річну різницю у віці зовсім не помічає.

“Різниця у віці не відчувається. Так, йому 30, а мені 48, але на духовному рівні ми в одній віковій категорії з ним. В наших стосунках все дуже збалансовано та гармонійно”, – додає співачка.

Lama й справді не переймається через різницю у віці. Зірка активно показує свого обранця у соціальних мережах і можна побачити, що він справжній красень. Інтервʼюєрка Аліна Доротюк похвалила співачку за сміливість і відсутність страху через засудження її стосунків. На думку дівчини, найголовніше у стосунках – це розуміння, підтримка та щире кохання, а ці три фактори, швидше за все, присутні у стосунках Lama та її молодого чоловіка.

“Яка різниця, що тобі 48, а йому 30, якщо вам удвох максимально комфортно і є справжнє кохання”, – пише Аліна.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини