Щиро вірить, що буде жити у Києві: чи дійсно хореограф Влад Яма, який переїхав за кордон, приїздить додому?

В умовах повномасштабної війни в Україні різні люди реагують по-різному. Останнім часом в медійному просторі обговорюється втеча судді "Танців з зірками" та відомого хореографа Влада Ями до Америки.

Його колега з проекту, хореограф Євген Кот, поділився своїми враженнями та враженнями від цієї ситуації.

Євген Кот висловив своє незрозуміння стосовно вчинків Влада Ями, який виїхав за кордон на початку конфлікту. Хореограф підкреслив, що йому не зрозуміло, чому людина вирішила втекти з країни в такий важкий момент. Кот вважає, що публічні особистості, зокрема з медіа-сфери, повинні залишатися в Україні, щоб служити прикладом єднання та підтримки в складних часах, а не їхати у іншу країну шукати краще життя.

“Вважаю, що медійні люди повинні залишатися в країні, щоб таким чином надавати приклад іншим, що треба гуртуватися. А не тікати,” – поділився своєю думкою Євген Кот.

Окрім цього танцівник зазначив, що в даний момент він не слідкує за життям Влада Ями, але чув про конфлікт, пов’язаний з його участю у російській вечірці.

У своїх коментарях Євген Кот зізнався, що має надію, що після завершення конфлікту Влад Яма збирається повернутися до України. Проте, хореограф висловив певні сумніви, чи буде це легко зробити в світлі подій, які трапилися в його житті.

Де живе там чим займається Влад Яма
Чи збирається Влад Яма повертатися додому в Україну

Важливою частиною його коментарів було порада Владу Ямі розмістити родину в спокійному місці, залишитися самому і допомагати в Україні у будь-який спосіб для перемоги. Євген Кот висловив надію, що колишній колега буде готовий взяти на себе відповідальність та повернутися, а не відмовиться від реальності.

Ця історія є прикладом того, як важливо залишатися вірними власній країні та прикладати зусилля для підтримки в умовах випробувань. Надія Кота на повернення Влада Ями в Україну свідчить про важливість відповідальності та віри в єднання в найважчі часи.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини