Вєрка Сердючка більше ніколи не приїде в ОАЕ з концертами: чому Андрію Данилку заборонили вʼїзд до країни

Андрій Данилко – справжня українська зірка у відомому образі улюбленої кожним українцем Вєрки Сердючки більше не зможе давати концерти в ОАЕ.

В Об’єднаних Арабських Еміратах (ОАЕ) політичні дискусії можуть бути чутливим питанням, і важливо бути обережним, особливо в публічних місцях. ОАЕ – консервативна країна з авторитарною системою управління, і влада ставиться серйозно до питань, що стосуються політики та суспільства.

Тут краще утримуватися від відкритих політичних обговорень у публіці, оскільки вони можуть порушити місцеві норми та призвести до непорозумінь. Завдяки міжнародному співробітництву та великій кількості іноземних робітників, в ОАЕ можна знайти різноманітні точки зору і культурні перспективи, але треба бути обережним при обговоренні чутливих питань.

Чому Андрій Данилко не даватиме концерти в ОАЕ
Чому Андрій Данилко не даватиме концерти в ОАЕ

В 2022 році Андрій Данилко виступав на одному з коропоративів в Дубай, але замість позитивних наслідків після цього виступу – пішов суцільний негатив і зʼявилися перешкоди для артиста. Слава Дьомін розповів, що Андрій Данилко знаходиться під забороною на вʼїзд до країни через свої висловлювання про володимира путіна та відкриту проукраїнську позицію. Відомо також те, що артист повинен був сплатити штраф за це, але це не змінює того, що його в ОАЕ більше не пускатимуть.

“Заборона на вʼїзд почалася ще в 2022 році, коли на одному з концертів в Дубай чоловік скандував антиросійський лозунги. Державні органи ОАЕ пояснили свою заборону Сердючці на вʼїзд: на їхню думку, така поведінка артиста розпалює національну ворожнечу, чого не повинно там бути”, – розповів Слава Дьомін.

Сам Данилко цю ситуацію поки ніяк не прокоментував. Також відомо, що Максиму Галкіну також закрита дорога в Емірати по тій самій причині.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини