Леся Нікітюк розповіла про пластику, яку зробила у Варшаві: “Друзі, причина моєї відсутності вирішена”

Леся Нікітюк тривалий час не зʼявлялася у соціальних мережах. Нещодавно зірка дала про себе знати і заявила, що зробила чергову пластичну операцію.

Кожна українська зірка активно веде свої соціальні мережі. Коли хтось з них бодай кілька днів не зʼявляється в Мережі, прихильники починають перейматися і бити тривогу, не розуміючи, куди пропав їхній кумир. Леся Нікітюк постійно тішить прихильників новими постами та фотографіями, але від неї не було жодної звістки впродовж тривалого періоду. Днями зірка все ж повернулася, але заінтригувала користувачів Мережі заявою про зміни зовнішності.

Леся опублікувала фотографію з кавою та круасаном і поставила свою геолокацію — зараз телеведуча знаходиться у Варшаві, але інтрига заключається далеко не в цьому. Жінка написала, що проводила махінації по зміні зовнішності, але що саме робила ведуча — вирішила залишити в секреті.

“Друзі, причина моєї відсутності буде вирішена. Просто робила декілька пластичних операцій, як завжди”, – пише Леся.

Леся Нікітюк розповіла про пластику
Леся Нікітюк розповіла про пластику

Знаючи, що Леся постійно жартує — прихильники не знали, чи справді вона зробила пластичну операцію, чи це черговий жарт. Як виявилося, жодних хірургічних втручань Нікітюк не робила. Зірка порекомендувала своїм підписникам один з центрів косметології, який знаходиться у Варшаві та Києві. Також вона розповіла про процедури, які найбільше їй подобаються і закликала прихильників відвідувати саме цей перевірений центр.

Після цього зірка повідомила, що вже сідає на потяг і повертається додому. Леся вирішила додати пікантне фото, яке неможливо залишити без уваги, про що знає й сама телеведуча:

“Поки ви робите скріни екрану…я вже сідаю в потяг”, – поділилася Нікітюк.

Леся Нікітюк опублікувала цікаве фото
Леся Нікітюк опублікувала цікаве фото

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини