“Сам стелюся, сам лягаю”: Потап прокоментував свої зашквари в Мережі у відповідь прихильниці

Про діяльність Потапа та його дивну поведінку у соціальних мережах не перестають говорити. Артист вирішив прокоментувати свої закиди в Інстаграм.

Українські зірки часто ведуть себе досить дивно, але велику увагу громадськості приваблює поведінка Потапа, який веде свої соціальні мережі та публікує відео і пости з дуже дивними сенсами та підтекстами, якщо вони взагалі там є. Користувачі Мережі нерідко пишуть чоловікові, що він дивний та “зашкварний”, але він не сприймає це як критику його творчості. Днями артист відреагував на коментар однієї з підписниць, яка написала, що не знає, що може врятувати артиста, щоб відмити його репутацію від всіх зашкварів.

“Сам пʼю, сам гуляю, сам стелюся, сам лягаю”, – написав у відповідь Потап.

Потап прокоментував свою поведінку в Мережі
Потап прокоментував свою поведінку в Мережі

Що саме хотів сказати чоловік цією приказкою – поки знає лише сам Потап. Артист ніколи серйозно не реагував на коментарі в Мережі стосовно його поведінки. Після невдалої пісні про волонтерів чоловік намагається усіляко реабілітуватися, але поки йому це не зовсім добре вдається.

Нещодавно Потап опублікував фотографії зі своїм вже дорослим 15-річним сином від Ірини Горової. Стало відомо, що вони разом знімаються в одному з кліпів, але подробиць про саму зйомку чоловік не розповів. Натомість, Потап написав кілька слів про виховання сина і як краще знайти підхід до дітей, щоб навчити їх простим речам.

За словами артиста, потрібно науку перетворити у гру і тоді дитина буде бачити, що це насправді дуже цікавий процес і захоче його повторити. Також Потап наголосив на тому, що хлопчики не слухають своїх тат, а спостерігають за ними, тому найкращий спосіб їх чомусь навчити – показати, що ви теж робите так само і вам це подобається.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини